Povežite se s nama

Crna kronika

Žena s djetetom (4) otišla iz stana u Varaždinu pa muškarac bio nasilan

Objavljeno:

- dana

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog 29-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava i prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je on u srijedu, 22. travnja u stanu u Varaždinu, nezadovoljan odlukom svoje izvanbračne supruge da sa djetetom odseli iz stana, uz prijetnje bio nasilan prema njoj u prisutnosti njihova četverogodišnjeg djeteta.

Državno odvjetništvo odredilo mu je mjere opreza zabrane približavanja ženi, zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s njom i zabrane uhođenja ili uznemiravanja, a u slučaju kršenja izrečenih mjera odredit će mu se istražni zatvor.

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati