Povežite se s nama

Crna kronika

Žene u Šibeniku lažno se predstavljaju kao zaposlenice poduzeća iz Varaždina

Objavljeno:

- dana

Pazite s kim bankarite

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 44-godišnje vlasnice poduzeća sa sjedištem u Varaždinu, da je došla do saznanja da se njoj nepoznate ženske osobe na području Šibenika, koriste podacima njezinog poduzeća.

Žene se s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, lažno se predstavljaju u financijskom posredovanju pri traženju zajmova.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti i pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Policija traži lopova koji je ukrao skupe parfeme

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu voditeljice trgovine u sklopu trgovačkog centra u Donjem Knegincu za kazneno djelo krađe.

Prema prijavi, nepoznati je počinitelj u srijedu, 5. svibnja oko 12 sati, iz trgovine otuđio nekoliko parfema ukupne vrijednosti od oko 1100 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Na ulici prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zaprimljenom bolničkom prijavom utvrđeno je da je maloljetnik s područja Međimurske županije zadobio lake tjelesne ozljede.

Naime, 9. svibnja, oko 19 sati u Kuršancu, na ulici, zbog ranijih međusobnih nesuglasica, 24-godišnjak je prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi.

Maloljetniku je pružena liječnička pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je zadržan na liječenju, dok je počinitelj uhićen te je oduzeta metalna šipka.

Protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju nadležnom državnom odvjetniku.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!