Povežite se s nama

Crna kronika

Žene u Šibeniku lažno se predstavljaju kao zaposlenice poduzeća iz Varaždina

Objavljeno:

- dana

Pazite s kim bankarite

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 44-godišnje vlasnice poduzeća sa sjedištem u Varaždinu, da je došla do saznanja da se njoj nepoznate ženske osobe na području Šibenika, koriste podacima njezinog poduzeća.

Žene se s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, lažno se predstavljaju u financijskom posredovanju pri traženju zajmova.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti i pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

U Varaždinu iskoristio zaposlenost prodavčice pa joj ukrao mobitel

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

mobitel

U četvrtak, 28. rujna, oko 18 sati u trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 50-godišnju zaposlenicu trgovine.

Navedeni je iskoristio zauzetost zaposlenice za vrijeme kad je usluživala kupce te iz stražnje prostorije trgovine otuđio mobitel u vrijednosti od oko 150 eura, javila je PU varaždinska.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Uz prijetnju oružjem opljačkana benzinska u Pušćinama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Jučer, 28. rujna, nešto prije 20 sati u Pušćinama, prostorijama benzinske postaje u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem od 41-godišnjeg zaposlenika zatražio je novac, javila je PU međimurska.

Nakon što mu je zaposlenik predao novac razbojnik je pobjegao. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje