Povežite se s nama

Sport

Zimska trkačka druženja na Cross Ligi Beretinec počinju u subotu, 25.studenoga

Objavljeno:

- dana

ŠEST KOLA ZA REKREATIVCE

Odličan odaziv natjecatelja prošle sezone i sve više publike koja prati ovu trkačku ligu pokazuje da su BBK Asi i SRD 315 Sjeverozapad, uz pomoć Seoskog turizma Canjuga osmislili ligu koja je prerasla u neizostavno mjesto za zimska trkačka druženja u Varaždinu.

Ova mala tračka poslastica zagrijat će atmosferu hladnih tjedana koji su pred nama, a prvo kolo počinje u subotu, 25. studenoga.

Datumi slijedećih kola su: 9.12.2017., 26.12.2017., 13.1.2018., 27.1.20178. i 10.2.2018. Sve utrke startaju u 14:30 sati.

Start i cilj će biti kao i do sada ispred Seoskog turizma Canjuga u Veretincu koje je na samo 8 kilometara od Varaždina (13 kilometara od Novog Marofa, 17 kilometara od Ivanca i 25 kilometara od Čakovca).

Organizatori napominju da će se poslije svake utrke trkači i navijači okupiti i družiti u Seoskom gospodarstvu Canjuga koje je pripremilo poseban meni po promotivnoj cijeli do 15 kuna.

Namijenjena rekreativcima željnima adrenalina i dobre zabave, utrka će se odvijati na stazi koja je kružna i označena te prilagođena svim kategorijama. Trčat će se u dvije kategorije: kraća duljine 3.5 kilometara (sa 150 metara uspona) i dulja koja će biti 7 kilometara (sa 300 metara uspona).

Cross Liga Beretinec imat će 6 kola, a za plasman se boduju 5 najboljih kola.

BBK Asi, SRD 315 Sjeverozapad i Seosko gospodarstvo Canjuga, kao suorganizatori utrke, pozivaju vas da im se pridružite na trčanju prekrasnom prirodom beretinečkih šuma.

Obzirom na prvo kolo i očekivanu gužvu na registraciji, organizatori mole natjecatelje da dođu malo ranije kako bi sve pripreme za trku završile do predviđenog vremena starta u 14:30 sati.

 

Izvor:
Foto: SRD 315 Sjeverozapad

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje