Povežite se s nama

Međimurje

Zlatka Šafarić predsjednica ogranka Hrasta u Selnici

Objavljeno:

- dana

Novo vodstvo

Hrast je u Međimurskoj županiji dobio novi općinski ogranak. Naime, zbog interesa mještana, ogranak je osnovan za Općinu Selnica, koji je odmah počeo popunjavati svoje članstvo. 

Na održanom sastanku donesena je odluka o osnivanju ogranka, izabrano je njegovo vodstvo te su ujedno i dogovorene osnovne smjernice daljnjeg djelovanja. Za predsjednicu ogranka izabrana je Zlatka Šafarić, a za njezina zamjenika Matija Škvorc. Riječ je o mladim ljudima koji žele kroz političko djelovanje, prvenstveno svojim znanjem i sposobnostima, pridonijeti dobrobiti lokalne zajednice. Kao garanciju kvalitetnog doprinosa životu Općine, vodstvo ogranka ističe mlade ljude koji energijom i kreativnošću mogu do rješenja za probleme svoje općine. Na lokalne izbore Hrast je kandidirao listu u suradnji s HDS-om. 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje