Povežite se s nama

Život i društvo

Zmijski otrov opušta mišiće, a s masažom relaksira

Objavljeno:

- dana

Ritual Supreme je potpuni tretman za mimičke bore, znakove preuranjenog starenja i proteka vremena.

Osnovni aktivni sastojci su zmijski otrov, koji opušta mišiće, omekšava i smanjuje mišićne kontrakcije tijekom gestikulacija te u kombinaciji s posebnom masažom potpuno relaksira crte lica; morski kolagen, koji popravlja DNA, te elastin, koji obnavlja sintezu fibroblasta; aktivni stimulatori stanica i imunološkog sustava, koji jačaju i revitaliziraju stanične procese; vitamini A i F, koji obnavljaju, hrane i stimuliraju elastičnost kože. Provodi se posebna anti-age masaža lica, vrata i dekoltea koja učvršćuje mišiće, posebno oko usta i čeljusti. Zajedno s osteopatskom tehnikom masaže pruža se opuštajući osjet i olakšanje na području vrata. Nakon pomlađujuće masaže na lice i vrat stavljamo specijalnu lifting masku koja pomlađuje i popravlja tonus mišića. Rezultati su vidljivi odmah. 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Dosad potvrđeno 270 slučajeva gripe u Hrvatskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Za razliku od prošle sezone, kada nije zabilježen niti jedan laboratorijski potvrđen slučaj gripe, u ovoj sezoni virus gripe je u cirkulaciji pa se sljedećih tjedana može očekivati porast broja oboljelih.

U Referentnom laboratoriju za gripu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) potvrđeno je dosad 270 slučajeva gripe u Hrvatskoj, od kojih je u 260 uzoraka potvrđen virus gripe A, a u deset uzoraka virus gripe B, doznaje se u srijedu u HZJZ-u.

U subtipiziranim uzorcima gripe A prevladava virus gripe A/H3N2 (221 uzorak), dok je podtip A/H1N1 nađen u šest uzoraka, piše poslovni.hr.

Ove godine nabavljeno je 600.000 doza cjepiva za osobe s povećanim rizikom od teških oblika gripe i njezinih komplikacija.

Nastavite čitati

Život i društvo

U petak tijekom jutra varaždinska policija u akciji “Pojas i mobitel“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske će u petak, 21. siječnja, od 8 do 14 sati provoditi preventivno-represivnu akciju “Pojas i mobitel“.

Tijekom akcije provodit će se nadzor nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje od strane vozača svih vozila, uključujući i bicikle, prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača i putnika u vozilima, te prekršaje vezane uz prijevoz djece u vozilima.

Akcija će se provoditi na cjelokupnom području policijske uprave, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja provodit će se na mjestima gdje je zabilježeno učestalo činjenje istih.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje