Povežite se s nama

Crna kronika

Županijsko državno odvjetništvo žali se na presudu Nuši Bunić, smatraju da kazna treba biti stroža

Objavljeno:

- dana

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu na presudu Nuši Bunić.

>> Nuša Bunić osuđena na 12 godina zatvora: “Boluje od graničnog poremećaja ličnosti, a njezina obrana je nelogična”

– Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je optužena hrvatska državljanka (1996.) oglašena krivom zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva počinjenog 15. lipnja 2017. u Varaždinu i osuđena na kaznu zatvora u trajanju od dvanaest godina. Žalba je podnesena zbog odluke o kazni, jer državno odvjetništvo smatra da je optuženici trebalo izreći strožu kaznu. U žalbi se pobija zaključak suda o adekvatnosti izrečene kazne i ističe da je značenje olakotnih okolnosti precijenjeno, dok kao otegotne nisu pravilno vrednovane okolnosti počinjenja kaznenog djela i postupanja optuženice nakon počinjenog kaznenog djela – objasnio je DORH na svojoj internetskoj stranici.

Crna kronika

Policija traži lopova koji je ukrao skupe parfeme

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu voditeljice trgovine u sklopu trgovačkog centra u Donjem Knegincu za kazneno djelo krađe.

Prema prijavi, nepoznati je počinitelj u srijedu, 5. svibnja oko 12 sati, iz trgovine otuđio nekoliko parfema ukupne vrijednosti od oko 1100 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Na ulici prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zaprimljenom bolničkom prijavom utvrđeno je da je maloljetnik s područja Međimurske županije zadobio lake tjelesne ozljede.

Naime, 9. svibnja, oko 19 sati u Kuršancu, na ulici, zbog ranijih međusobnih nesuglasica, 24-godišnjak je prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi.

Maloljetniku je pružena liječnička pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je zadržan na liječenju, dok je počinitelj uhićen te je oduzeta metalna šipka.

Protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju nadležnom državnom odvjetniku.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!