Povežite se s nama

Crna kronika

Izudarali ga, opljačkali, tražili da im plati cugu pa ga opet opljačkali

Objavljeno:

- dana

Protiv dvojice braće iz Kneginca pokrenuta istraga

Braća iz Kneginca ovog su kolovoza izvršila napad na Varaždinca. Još početkom kolovoza oko 19 sati napali su muškarca starog 38 godina u Ulici Zrinskih i Frankopana.

Njih dvojica stari 26 i 29 godina prvo su dobro izudarali svoju metu. Rukama su ga izudarali po glavi i oborili na tlo i oduzeli mu srebrnu narukvicu, ručni sat, dva mobitela, MP3 player i naočale vrijedne čak 4.000 kuna. Nakon što su ga izudarali i opljačkali odveli su ga u obližnji kafić gdje su ga tražili da im plati piće! Ni tu nije bio kraj maltretiranju. Kako navodi varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo, nakon toga su nesretnog muškarca odveli u park na obližnjem trgu, posjeli ga na klupu i pokušali mu istrgnuti lančić oko vrata. U tome nisu uspjeli pa su ga ponovo izudarali šakama po glavi.

Još u kolovozu varaždinska policija podigla je kaznenu prijavu protiv nasilne braće iz Kneginca. Općinsko državno odvjetništvo prošlog je tjedna pokrenulo otvaranje istrage. Jedan od dvojice braće iz Kneginca već je ranije osuđivan.

Izvor:
Foto: Ilustracija

Crna kronika

Mladić (23) jurio prema Varaždinu i izazvao prometnu nesreću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Cerju Nebojse u četvrtak, 25. travnja oko 16.45 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 19-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Mladić vozio neregistrirani BMW s nepripadajućim registarskim pločicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 25. travnja, u 14,45 sati u Piškorovcu ophodnja Policijske postaje Prelog zaustavila je osobno vozilo marke „BMW“, kojim je upravljao 24-godišnjak, dok se na vozilu nalazile ne pripadajuće registarske pločice.

Zbog neregistriranog vozila te ne sklopljenog ugovora o obveznom osiguranju u prometu odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu mladiću su izdani obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog te će biti kažnjen s novčanom kaznom u iznosu od 920 eura.

Ujedno je protiv mladića podnijeta i kaznena prijava zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje