Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 14. – 21. rujna

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Vama je ovaj mjesec prošao u različitim raspoloženjima, pa i pokušajima da sjedite na dvama stolcima, a to bi moglo loše završiti, a vi znate i kako. Ako ste u ozbiljnoj vezi, posvetite više pažnje partneru. Ostali uživajte u dobroj zabavi i provodima. Posao vam je i dalje dobro aspektiran i imate odlične poslovne rezultate. Financije vam također dobro stoje. Sve u svemu – dobro! Zdravlje će uz malo rekreacije također biti dobro.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Ljubav vam ne stvara probleme, no na vidiku su nesuglasice, pa nemojte biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Saslušajte i drugu stranu jer su vam izgledi za dobru vezu veliki. Uz dosta sreće, ali naravno, i vaših sposobnosti, posao se razvija u dobrom smjeru. Postoji i mogućnost partnerstva, pa zato nemojte biti brzopleti i nervozni, da ne pokvarite dobre izglede. Pripazite na hranu koju konzumirate i počnite se više kretati.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Vi ćete u ljubavi prolaziti kroz razne faze zaljubljenosti. Bit će i onih koji će ostvariti lijepu trajnu vezu. Oni kojima to neće uspjeti i dalje će tražiti i beskrajno u tome uživati. lako biste na poslu mogli imati povremenih problema, poslovni aspekti ipak nisu loši. Bit će i dosta novih prilika, a to bi se moglo povoljno odraziti i na vaše financije. Zdravlje vam je uglavnom dobro.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Ljubav – sigurni ste u svoje i partnerove osjećaje, pa vam to daje dodatnu sigurnost. Ako ste u stalnoj vezi, može doći jedino do prepirki oko trošenja novca. Slobodnima su moguće i nove lijepe ljubavne priče. Posao radite dobro i svi su izgledi da ćete mjesec završiti pozitivno, sa solidnim financijskim dobitkom. Neke male neprilike se ipak naziru, ali ne još sada. Promijenite nešto u prehrani. Jedite više voća i povrća.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Ljubav – i dalje uživate u izlascima i sve probleme rješavate u hodu. No budete li i dalje inzistirali na tome da ste uvijek u pravu, moglo bi doći i do pravih problema. Slobodnima i dalje predstoje zanimljivi kontakti i druženja s još zanimljivijim osobama. Posao vam je dobar, a možda se dogodi i bolje radno mjesto. Budući da se teško kontrolirate, savjetuje se oprez. Ne stvarajte si od suradnika neprijatelje. Zdravlje – bez većih problema.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Ljubavna priča razvija se dobro, no ne znam kako dugo, jer postoje naznake da ćete sve teže nalaziti zajednički jezik. Osobe u trajnim vezama mogle bi zaploviti u nedopuštene vode, a to također donosi neprilike. I tako, iz dana u dan, problemi se polako množe. U poslu budite pažljivi. Bez velikog truda nećete postići rezultate koje priželjkujete, osobito financijske. Pripazite na svoje zdravlje i više se odmarajte.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Pokušavate se ustabiliti s jednom osobom i pronaći zajednički jezik, što bi moglo rezultirati lijepim trenucima. No nevolje su i dalje prisutne jer vi ne mijenjate navike, a partner neće time biti oduševljen. Nisu to prevelike prepreke i sve biste to mogli lijepo izgladiti, samo ako želite. Slobodni i dalje imaju bezbroj prilika za ljubavne avanture i nova poznanstva. Posao vam je stabilan, a rezultati dobri. Preporuča vam se umjerenost u svemu.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

U ovom razdoblju ljubav cvjeta u vašoj vezi, no to, nažalost, neće potrajati i problemi počinju nanovo, i to zbog nemogućnosti da se dogovorite što vam je u životu najvažnije. Rezultat će biti vaša tvrdoglavost, ali ni partner neće odustati od svojih zahtjeva. Slobodnim pripadnicima ovog znaka smiješe se avanture. Poslovni projekti i dogovori dobro napreduju. Suradnja je dobra, a isto su takve i financije. Zdravlje – zasad odlično.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Odnosi s partnerom su dobri i korektni. Uspjeli ste stvari staviti pod kontrolu i to vas čini zadovoljnim. Nažalost, ništa neće biti trajno, ali nemojte odustati od partnera i pokušajte pronaći zajednički jezik. Poslovi vam odvlače svu pažnju u tom pravcu, a vi jurite s posla na posao. Usto, mogućnost dobre zarade je vrlo velika. Ovakvo razdoblje trebate svakako iskoristiti dok traje. Zdravstveno ste u redu, no ovakav ritam mogao bi vas iscrpiti.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Vi i partner teško pronalazite zajedničke teme. Razumijete se, pa se ne razumijete, i tako u krug. Ovo je sigurno naporno i za jedno i za drugo. No svi su izgledi su da ćete to nekako preživjeti i ostati zajedno. Slobodni će također imati problema i u ovom razdoblju teško da će ući u ozbiljniju vezu. Posao vam je ipak bolje aspektiran, pa ćete barem na poslu biti zadovoljni. Zbog svega ovoga često ćete osjećati umor. Izađite u prirodu.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Situacija s partnerom, koja je bila dobra, uskoro bi se mogla pokvariti. Doći će i do vrlo neugodnih predbacivanja, pa ako ne želite da to dovede do prekida, malo popustite. Slobodni pripadnici znaka bit će zainteresirani jedino za avanture. Posla imate puno, no sve je na vašoj strani. Odlična vam je suradnja s drugima, a i financije se popravljaju. Trošite puno energije, pa bi vam dobro došlo lagano opuštanje. Zdravlje – čuvajte se prehlada.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Emocije gospodare vama, no vi nekako uspijevate sve uskladiti. Situacija koja je zasad jako dobra malo će se pokvariti, pa ako vam je stalo do ove veze, onda se malo potrudite da je i sačuvate. Oni slobodni mogli bi ponovno pokušati ući u vezu s osobom iz svoje prošlosti. Posao je i dalje dobar, pojavljuje se mogućnost novih suradnji, ali i otvaranje vlastitog posla. Zdravlje – uglavnom dobro.