Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 10. srpnja – 16. srpnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Pred vama je još jedan dobar tjedan i očekujte pokretanje novih poslova. Stižu i nove poslovne ponude. Naravno, poslove koje niste završili na vrijeme ipak ćete morati napraviti do kraja. Ljubav ­ javljaju se nove simpatije koje bi mogle prerasti u nešto ozbiljno. Sve ovo odnosi se prvenstveno na pripadnike znaka koji su slobodni, no i oni u vezi na pravom su putu da svoj odnos učine boljim. Zdravlje -osjetljivi ste na vremenske promjene.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Uovom tjednu pred vama su nove poslovne ponude, što će donijeti promjenu kako u vašem poslovnom životu, tako i na privatnom planu. Možda u početku nećete baš sve vjerovati, ali kako će vrijeme odmicati vi čete se osjećati sve bolje. Ljubav – sad zbilja možete svoju partnersku vezu pretvoriti u zadovoljavajuću. Slobodni se još oporavljaju od prošlog neuspjeha. Zdravlje -prehlade i mogući problemi s grlom.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Kod vas je sve podređeno završavanju nekih zaostalih poslova, a istovremeno javljaju se novi poslovi. Možda vas neki novi prijedlozi dovedu u iskušenje, pa nećete znati kako reagirati. Savjet je da pustite da se sve malo slegne. Ljubav – bilo bi dobro da ovo vrijeme iskoristite i riješite nejasnoće. Samci bi mogli krenuti u novu ljubavnu priču i jednom za svagda ostaviti prošlost iza sebe. Zdravlje – pad imuniteta.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Poslovna situacija vam nije loša, čak se vidi i lagani napredak, ali ipak malo pripazite na neka događanja. Sve dobro proučite i odvagnite da ne bi došlo do propusta koji će vam poslije biti problem. Ljubav – u vama je stalno prisutno nezadovoljstvo, koje se itekako osjeća u vašem odnosu s partnerom. Slobodnima je stalno u mislima osoba iz prošlosti, no situacija će se uskoro promijeniti. Zdravlje – bolje nego do sada.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

U ovom tjednu netko će vam ponuditi novu poslovnu suradnju. Budući da već duže vrijeme niste zadovoljni sadašnjim stanjem, možda je došlo vrijeme za promjene. Novac vam brzo i lako prolazi kroz prste, no i to će se promijeniti. Ljubav – konačno bi mogli riješiti neke probleme koji vas već dugo muče. Posvetite se više partneru, izađite zajedno. Slobodni ne mogu pronaći pravi način za kontakt s osobom koja im se sviđa. Zdravlje – dobro.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Poslovna događanja su vas iznenadila, kako brzinom tako i količinom posla, pa ste se malo izgubili. Sve ovo neće utjecati na\dobre prilike koje su na vidiku. Neke će zaista biti primamljive i vrijedi o njima razmisliti. Ljubav – ako ne želite od malog napraviti veliki problem, porazgovarajte s partnerom. Slobodni će imati više prilika ali treba znati odabrati pravu. Zdravlje – prilično dobro.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Na poslu će se pojaviti nove prilike ali i nove osobe koje će vam ponuditi poslovnu suradnju. Vi i sami već duže vrijeme naslućujete da se nešto mijenja, ali polagano. No bez brige sve će doći na svoje, nemojte biti nestrpljivi. Ljubav -vaša veza prolazi kroz manju krizu i neke vas stvari smetaju, no pokušajte smireno reagirati. Slobodni su jako privlačni drugom spolu i prilika će biti zaista puno. Zdravlje – dobro.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Vama je u poslu baš sve dobro, nude vam se novi poslovi, novi ljudi dolaze sa prijedlozima, pa su mogući jako dobri poslovi. Sve će to malo pokvariti iznenadni događaji i poslovi će na neko vrijeme zastati. Ljubav – ne događa se ništa novo u vašem partnerskom odnosu, ali preokret je moguć pa budite spremni. Slobodnima u život ulazi nova osoba i veliki su izgledi za tajnu vezu. Zdravlje -izađite i bavite se nekim sportom.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Vaša je energija neiscrpna i vi stalno pronalazite nove poslovne mogućnosti. Mogli bi napraviti reorganizaciju posla i započeti važne pregovore. Ipak, pripazite što radite, koncentracija vam baš neće biti dobra. Zato sve ozbiljne pregovore odložite na neko vrijeme. Ljubav – vama je važno da se vi dobro osjećate, no pokušajte se uskladiti s partnerom. Slobodnima se nudi puno novih mogućnosti, ali ništa ozbiljno- Zdravlje – treba vam odmor.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Ovaj tjedan na poslu dolazi do promjena. Stvari se pokreću i bit će posla preko glave. Ipak nećete biti potpuno zadovoljni jer na neke stvari nećete moći utjecati. Treba samo malo vremena i strpljenja. Ljubav – neke se priče u vašem odnosu stalno ponavljaju i možda je došlo vrijeme da se odlučite i sve to završite. Slobodni se teško odlučuju na novu vezu, nitko im nije dovoljno zanimljiv. Zdravlje – pad imuniteta.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

U ovom tjednu mogli bi započeti nešto od čega ste skoro odustali. Osim toga pomoć vam stiže i preko poslovnih veza. Ipak, može doći do manjeg zastoja no to je tek privremeno. Ljubav – budući da i vi i partner želite stabilnu vezu, manje rasprave neće imati težih posljedica. Slobodni će se puno kretati i družiti, pa nije isključeno da će naići na nekog tko će im se svidjeti. Zdravlje – više fizičke aktivnosti.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Vi već duže vrijeme čekate vijesti koje su značajne za vašu karijeru, i ovaj tjedan bi ih mogli i dočekati. Napredak vam sigurno stoji, a moguće su i ponude za prelazak na novo radno mjesto. Mogući su i novi poslovni projekti. Ljubav – i dalje imate dosta problema s partnerom. Došlo je vrijeme da to rasčistite. Slobodni bi trebali više izlaziti i družiti se i na taj način si dati priliku za nova poznanstva. Zdravlje – viroze i prehlade.