Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 15. – 22. lipnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Pred vama je još jedan dobar tjedan i očekujte pokretanje novih poslova. Stižu i nove poslovne ponude. Naravno, poslove koje niste završili na vrijeme ipak ćete morati napraviti do kraja.Ljubav – javljaju se nove simpatije koje bi mogle prerasti u nešto ozbiljno. Sve ovo odnosi se prvenstveno na pripadnike znaka koji su slobodni, no i oni u vezi na pravom su putu da svoj odnos učine boljim. Zdravlje – osjetljivi ste na vremenske promjene.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

U ovom tjednu pred vama su nove poslovne ponude, što će donijeti promjenu kako u vašem poslovnom životu, tako i na privatnom planu. Možda u početku nećete baš sve vjerovati, ali kako će vrijeme odmicati, osjećat ćete se sve bolje. Ljubav – sad zbilja možete svoju partnersku vezu pretvoriti u zadovoljavajuću. Slobodni se još oporavljaju od prošlog neuspjeha i teško se odlučuju na nešto novo. Zdravlje – prehlade i mogući problemi s grlom.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Kod vas je sve podređeno završavanju nekih zaostalih poslova, a u isto vrijeme javljaju se novi poslovi. Možda vas neki novi prijedlozi dovedu u iskušenje, pa nećete znati kako reagirati. Savjet je da pustite da se sve malo slegne. Ljubav – bilo bi dobro da ovo vrijeme iskoristite i riješite nejasnoće. Samci bi mogli ući u novu ljubavnu priču i jednom za svagda ostaviti prošlost iza sebe. Zdravlje – pad imuniteta.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Poslovna situacija vam nije loša, čak se vidi i lagani napredak, ali ipak malo pripazite na neka događanja. Sve dobro proučite i odvagnite, da ne bi došlo do propusta koji će vam poslije biti problem. Ljubav – u vama je stalno prisutno nezadovoljstvo, koje se itekako osjeća u vašem odnosu s partnerom. Slobodnima je stalno u mislima osoba iz prošlosti, no uskoro stiže nešto novo i situacija će se promijeniti. Zdravlje – bolje nego do sada.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

U ovom tjednu netko će vam ponuditi novu poslovnu suradnju. Budući da već duže vrijeme niste zadovoljni sadašnjim stanjem, možda je došlo vrijeme za promjene. Novac vam brzo i lako prolazi kroz prste, no i to će se promijeniti. Ljubav – konačno biste mogli riješiti neke probleme koji vas već dugo muče. Posvetite se više partneru, izađite zajedno. Slobodni ne mogu pronaći pravi način za kontakt s osobom koja im se sviđa. Zdravlje – dobro.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Poslovna događanja su vas iznenadila, kako brzinom, tako i količinom posla, pa ste se malo izgubili. Sve ovo neće utjecati na dobre prilike koje su na vidiku. Neke će zaista biti primamljive i vrijedi o njima razmisliti. Ljubav – ako ne želite od malog napraviti veliki problem, porazgovarajte s partnerom i poslušajte što vam želi reći. Slobodni će imati više prilika, ali treba znati odabrati pravu. Zdravlje – prilično dobro.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Na poslu će se pojaviti nove prilike, ali i nove osobe, koje će vam ponuditi poslovnu suradnju. I sami već duže vrijeme naslućujete da se nešto mijenja, ali polagano. No bez brige, sve će doći na svoje, nemojte biti nestrpljivi. Ljubav – vaša veza prolazi kroz manju krizu i neke vas stavri smetaju, no pokušajte smireno reagirati. Slobodni su jako privlačni drugom spolu i prilika će biti zaista puno. Zdravlje – dobro.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Vama je u poslu baš sve dobro, nude vam se novi poslovi, novi ljudi dolaze s prijedlozima, pa su mogući jako dobri poslovi. Sve će to malo pokvariti iznenadni događaji i poslovi će na neko vrijeme zastati. Ljubav – ne događa se ništa novo u vašem partnerskom odnosu, ali preokret je moguć, pa budite spremni. Slobodnima u život ulazi nova osoba i veliki su izgledi za tajnu vezu. Zdravlje – izađite i bavite se nekim sportom.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Vaša je energija neiscrpna i stalno pronalazite nove poslovne mogućnosti. Mogli biste napraviti reorganizaciju posla i započeti važne pregovore. Ipak, pripazite što radite, koncentracija vam baš neće biti dobra. Zato sve ozbiljne pregovore odložite na neko vrijeme. Ljubav – vama je važno da se vi dobro osjećate, no pokušajte se uskladiti s partnerom. Slobodnima se nudi puno novih mogućnosti, ali ništa ozbiljno. Zdravlje – treba vam odmor.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Ovog tjedna na poslu dolazi do promjena. Stvari se pokreću i bit će posla preko glave. Ipak, nećete biti potpuno zadovoljni jer na neke stvari nećete moći utjecati. Treba samo malo vremena i strpljenja. Ljubav – neke se priče u vašem odnosu stalno ponavljaju i možda je došlo vrijeme da odlučite i sve to završite. Slobodni se teško odlučuju na novu vezu, nitko im nije dovoljno zanimljiv. Zdravlje – pad imuniteta.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

U ovom tjednu mogli biste započeti nešto od čega ste skoro odustali. Osim toga, pomoć vam stiže i preko poslovnih veza. Ipak može doći do manjeg zastoja, no to je tek privremeno. Ljubav – budući da i vi i partner želite stabilnu vezu, manje rasprave neće imati težih posljedica. Slobodni će se puno kretati i družiti, pa nije isključeno da će naići na nekoga tko će im se svidjeti. Zdravlje – više fizičke aktivnosti.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Već duže vrijeme čekate vijesti koje su važne za vašu karijeru, i ovog tjedna biste ih mogli i dočekati. Napredak vam sigurno predstoji, a moguće su i ponude za prelazak na novo radno mjesto. Mogući su i novi poslovni projekti. Ljubav – i dalje imate dosta problema s partnerom. Došlo je vrijeme da to raščistite. Slobodni bi trebali više izlaziti i družiti se i tako si dati priliku za nova poznanstva. Zdravlje – viroze i prehlade.