Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 16. – 23. kolovoza

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Vaša je koncentracija na poslu malo popustila. Bilo bi dobro da sve važnije stvari napravite na vrijeme kako ne bi došlo do nekih propusta koji bi vam kasnije itekako štetili. Ako pak morate raditi, pripazite na komunikaciju sa suradnicima. Što se ljubavi tiče, situacija je dobra za zabavu i provode, ali nemojte miješati ljubav i prijateljstvo. Partnerski odnos se pomalo popravlja i nemojte ga ničime dodatno opteretiti. Zdravlje vam nije loše, ali ste iscrpljeni. Odmorite se.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Nemojte biti nestrpljivi jer tijekom nadolazećeg razdoblja sve će pomalo poprimati pravi oblik. Događat će vam se važne stvari, ali teško da ćete sami moći na nih djelovati. Ono što sigurno možete napraviti je da promjene dočekate spremni. Osim toga, tu je, nažalost, i problem s financijama. Nemojte svoju nervozu prenositi na partnera. Slobodni bi mogli ući u jednu lijepu ljubavnu priču. Zdravlje – razmislite o svojim životnim navikama.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Prilično ste umorni od stalnih poslovnih dogovora i pregovora, a pravog rezultata nema na vidiku. Preporuča vam se strpljenje i nemojte ulagati ni u što što prije niste dobro provjerili. Ipak, zarada i prilike za zaradu su vam dobro aspektirane. Što se partnerskog odnosa tiče, pomalo se stvari smiruju. Slobodni će uletjeti u neku vezu na brzinu, a to neće ispasti dobro. Budite oprezni u prometu!

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Nije vrijeme da ulazite u rizične poslove, pa malo na to pripazite. Mogli biste, naime, imati većih financijskih problema. Odnos sa suradnicima vam je i dalje bolna točka, komunikacija se ne popravlja, ili barem nije onakva kakvu biste vi željeli. Što se partnerskog odnosa tiče, čini se boljim, a i razumijevanje među vama je bolje. Slobodni pripadnici znaka bi vezu koju su započeli mogli pretvoriti i u nešto ozbiljno. Zdravlje vam je zadovoljavajuće.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Vas u poslu, jednostavno, prati sreća, pa sve ono što bi drugima bilo teško, vi rješavate bez problema. lstina je da se ne slažete sa suradnicima, ali uvijek nekako uspijete nametnuti svoju
volju. Malo usporite s trošenjem jer bi vam financije uskoro mogle prouzročiti probleme. Što se tiče ljubavi, vi, kao i uvijek, privlačite pažnju suprotnog spola. Slobodni bi mogli upoznati osobu s kojom će započeti ozbiljnu vezu. Zdravlje – krenite na rekreaciju.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Nemojte na poslu ništa forsirati, posla ionako imate dovoljno, a s obzirom na to da ste marljivi i ozbiljni, sve ćete na vrijeme napraviti. Pobjegnite od svake mogućnosti da vas se uvuče u rasprave koje nikomu neće donijeti ništa dobro. Dobro je što vam je partnerski odnos dobar i komunikacija među vama bolja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi ući u neku zabranjenu vezu, pa neka malo pripaze. Zdravlje vam nije loše.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Vi i dalje niste zadovoljni na poslu, a pogotovo vam se ne sviđa kako se s vama ophode suradnici. Situacija je stalno napeta i na rubu incidenta, pa to pokušajte na neki način izgladiti. Partnerskim odnosom također niste do kraja zadovoljni, mislite da vam se ne uzvraća istom mjerom. I slobodni pripadnici znaka mogli bi imati poteškoća s uspostavljanjem prave emotivne veze. Zdravlje vas zasad dobro služi.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Na poslu je, očito, došlo do problema. Sve teže komunicirate sa suradnicima i to stvara pritisak na vas. Ipak, situacija bi se trebala uskoro promijeniti nabolje. Uz to, financijska situacija bi se također trebala popraviti. Partnerski odnos vam i dalje nije najbolji, ali ima naznaka da ćete konačno ozbiljno razgovarati s partnerom i donijeti neke važne odluke. Slobodnim pripadnicima znaka na vidiku su velike promjene u ljubavi. Zdravlje – nervoza i nesanica.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Posao i dalje odvlači svu vašu pažnju, no komunikacija s partnerima se polako pogoršava. Ali vi ne znate za poraz i svom snagom ćete krenuti prema svojim zacrtanim ciljevima. Konačnim ishodom bit ćete zaista jako zadovoljni. Ljubavni odnos vam je nepromijenjen. Važno vam je da u miru završite ono što vam je važno. Slobodni pripadnici znaka ne znaju što zapravo žele, pa se ne trebaju ničemu ni nadati. Zdravlje – preporuča vam se oprez u prometu.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Vama je za posao prije svega potrebno puno strpljenja ako želite ostvariti dobre financijske rezultate. Prepustite sve vremenu jer ne možete utjecati na konačni ishod. Dobro vam stoje poslovi povezani s inozemnim partnerima, pa se usmjerite na taj dio posla. Partnerski odnos varira iz dana u dan, malo bolje, pa malo lošije, i bilo bi dobro da to shvatite ozbiljno. Slobodni bi mogli obnoviti vezu iz prošlosti. Zdravlje – dobro.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Nervozni ste i nezadovoljni, odnos na poslu vam ne odgovara, a i ne vidite da se išta popravlja. Ipak, otvorit će se neke nove mogućnosti i to će biti spas za sve. Najednom će nestati nervoze i posao će krenuti. Odnos s partnerom ste popravili, pa barem s te strane možete biti mirniji. Slobodni pripadnici znaka imaju širom otvorena vrata za avanture, no vjerojatno će sve na tome i ostati. Zdravlje – potrebno vam je više kretanja na svježem zraku.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Vama je na poslu jako dinamično i puno se toga događa. Dolaze novi poslovi, novi poslovni partneri i, sve u svemu, jedno zaista povoljno razdoblje. Dok takvo dobro vrijeme traje, bilo bi dobro da ga iskoristite i popravite svoju financijsku situaciju. Partnerski odnos nije dobar, ali nije ni loš. Prestanite provjeravati svaku partnerovu riječ. Slobodni će imati više sreće i u ovom razdoblju mogli bi započeti jedan pravi, ozbiljni odnos. Zdravlje – pokušajte se riješiti stresa.