Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 20. – 27. travnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

U ovom razdoblju posebnu pažnju posvetite papirologiji s kojom se susrećete na poslu, dobro sve proučite. Nisu vam svi suradnici skloni, a nisu baš ni korektni, pa će to malo otežati vaš posao. Što se ljubavi tiče, ni tu niste baš sretne ruke, pa pripazite da ne dođe do ozbiljne svađe. Samcima se otvara mogućnost raznih veza, a i bivše ljubavi su tu negdje, no to bi vas moglo vratiti i u bivše probleme. Što će vam to? Zdravlje – moguće upale i infekcije.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Stalni pritisak radi posla potpuno će vas fizički i psihički iscrpiti. Situacija nikako da se normalizira i imate osjećaj da sve čega se dotaknete ne završi dobro. Ipak, pokušajte pronaći svoj mir jer ovakva situacija neće potrajati. Osim toga, imate i probleme financijske naravi. U ljubavi nemojte dozvoliti da ovo vaše trenutno neraspoloženje ima za posljedicu svađe s partnerom. Zdravlje – vrlo vjerojatna je prehlada, pa se naoružajte vitaminima.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

U poslu se nastavlja dobro razdoblje za vas, pa vas očekuju povoljne vijesti, i to prije svega vezane za financije. Moglo bi to uključiti i dosta papirologije, dosta toga ćete morati popravljati, a možda i zakonski regulirati. Sve u svemu, puno posla, ali i dobrih rezultata. U ljubavi nije baš bajno, ali nije ni
loše. Partner vam prepušta da rješavate probleme, no ta će faza brzo proći. Slobodnima predstoji dosta izlazaka, ali dalje od flerta nećete stići. Zdravlje – čuvajte grlo.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

U poslu ste isključivo orijentirani prema ciljevima koje ste si zadali i koji su vama bitni. Mogućnost problema u komunikaciji sa suradnicima postoji, a i vi ćete biti prilično nervozni. To će se sve polako smiriti i očekuju vas lijepe vijesti na koje već duže vrijeme čekate. U ljubavi nailazite na manje teškoće s partnerom. Slobodni pripadnici znaka skoro sigurno će se vratiti osobi iz svoje prošlosti. Ako je to ono što zaista želite, pokušajte! Zdravlje – mogući bolovi u kostima i zglobovima.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

U ovom tjednu očekujte pokretanje posla koji je jedno vrijeme bio na čekanju. Napokon ćete dobiti lijepe vijesti i informacije koje će vam puno značiti. To ipak ne znači da sada možete odahnuti i ništa ne raditi. No sve to vama nije prvi put i dobro znate kako stvari postaviti na pravo mjesto. U ljubavi vam je napeto i možete očekivati dosta neugodnih događaja. Slobodnima se nude nova poznanstva i neki zanimljivi ljudi. Zdravlje – odmarajte se i dobro se naspavajte!

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

U poslu nastupa neka čudna faza. Taman jedan problem riješite, a već se pojavi novi. Dobra je vijest što sa svojim sposobnostima i neiscrpnom energijom uspijevate sve to riješiti. Sretno! Ljubav­ – malo dobro, malo loše. Puno je među vama nervoze i nerazumijevanja. Malo se strpite, i to će se riješiti. Slobodni će imati puno prilika, no gotovo sigurno pojavljuje se netko iz prošlosti. Dobro razmislite! Zdravlje – oprez u prometu.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Posao koji ste pokrenuli dobro se razvija, pa je izgledno da ćete ostvariti dobar financijski rezultat . lpak, budite oprezni u trošenju. Osim toga, očekuju vas povoljne vijesti u vezi novog posla, pa će to rezultirati novim obvezama. No bez brige, sve ćete to uspješno riješiti. U ljubavi moglo bi se reći da je dobro, još samo da prestanete gnjaviti partnera ljubomornim scenama. Slobodni su pred iskušenjem i neće im biti lako. Zdravlje – pijte više tekućine i krećite se.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

U poslu ćete pronaći formulu za uspjeh. To vam sigurno donosi novac, a i nove poslovne suradnje. Budući da će se stvari odvijati brzo, pripazite da ne napravite neku pogrešku, pa ne govorite o svojim planovima. Novaca imate dovoljno, a nešto će stići i neplanirano. Pripazite jedino kako ga trošite. Ljubav – s partnerom morate obaviti ozbiljan razgovor ako želite neke stvari raščistiti. Slobodnima predstoji puno svakakvih događaja. Zdravlje – oprez u prometu.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Posao polako privodite kraju i sve što je bilo ostavljate iza sebe. Naravno, to znači da samo pripremate teren za novi posao. Već sad neke stvari sjedaju na mjesto, a nazire se i rješenje jednog posla. Vjerujete u budućnost i nikakve prepreke neće vas pokolebati u vašim ciljevima. Što se ljubavi tiče, neke biste stvari trebali jednom zauvijek riješiti sa svojim partnerom. Slobodni će imati puno lijepih događaja. Zdravlje – budite oprezni za volanom.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

U poslu će biti dosta problema. Sve što namjeravate napraviti dobro prije isplanirajte, dobro razmislite. Dobit ćete informacije o pokretanju novog posla, no sve ipak neće ići glatko i bit će problema sa suradnicima. Zato upotrijebite svu diplomaciju da to prevladate. U ljubavi niste zadovoljni, pa pokušajte biti nježniji prema partneru – bit ćete ugodno iznenađeni. Samci će dobiti priliku riješiti nešto iz prošlosti. Zdravlje – čuvajte se ozljeda.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Na poslu je stalno prisutna nervoza. Čim netko kaže nešto što vam se ne sviđa, odmah grubo reagirate. Budite otvoreni prema suradnicima, razgovarajte, pa ćete i sami vidjeti kako će se atmosfera na poslu popraviti. Osim toga, očekuju vas dobre vijesti, a i stiže vam neki novac. U
ljubavi prisutne su sitne svađe. Samci će dobivati puno poziva za društva i druženja, no sve je to bez pravog sadržaja. Zdravlje – živite u stalnom stresu.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

U poslu problemi se gomilaju i jednostavno ne znate kako se postaviti prema njima. Ovo vam je razdoblje na poslu zaista jako stresno i naporno. Sve to neće više dugo trajati i za vas dolazi puno povoljnije vrijeme. Nemojte sad posustati jer dobre stvari stižu vrlo brzo. Ljubav – ni tu niste baš zadovoljni, ali nemojte se svađati s partnerom. To vam sada zaista ne treba. Slobodni će puno izlaziti­, ali nije to ništa ozbiljno. Zdravlje – pokušajte se odmoriti.