Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 3. – 10. listopada

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Posao će vam ići na živce, no to ne bi trebalo utjecati na vašu rutinu. Vrlo brzo sve će se vratiti u staru kolotečinu i biti će baš onako kako treba i vi ćete vratiti svoj mir. Upravo sada dolazi vrijeme da počnete ostvarivati svoje planove i želje. Smješe vam se uspjesi i bit ćete jako zadovoljni. Nikako da vam krene u ljubavi, a izgleda da i dalje nećete ući u stabilniju vezu. Volite voziti brzo, ali i dalje budite oprezni u prometu.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Vas očekuju velike novosti ali i odluke koje ćete morati donijeti. Konačno je vrijeme da počnete misliti na sebe. Zarada i financijska stabilnost je važna ali naći će se tu i oni koji će vam pokušati pomrsiti planove. Emocije bi vas mogle malo odvesti na krivu stranu, pogotovo kad se pojavi netko iz vaše prošlosti. Ostavite prošlost tamo gdje ona i treba biti, a vi se okrenite budućnosti. Zdravlje je dobro, no malo sporta dobro bi vam došlo.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Pred vama je jako zanimljiv period i bilo bi čudno ako vam se baš sada ne dogodi nova ljubav. Financijska situacija nije vam baš blistava, ali nećete ni puno ni raditi. U svojim poslovima uglavnom se oslanjate na druge ljude, a moguća su vam i poslovna putovanja. Ono što vas u poslu može stimulirati je solidna zarada. O zdravlju se baš puno i ne brinete, ali imate sreću što ste u dobroj kondiciji .Ipak budite jako oprezni u prometu.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

U ovom periodu pripazite se na poslu. Energija vam je pri kraju a baš sad će vam biti potrebna. Ima izgleda da vam uspiju i novi poslovi. U život vam ulaze neki novi ljudi koji će biti jako važni za vas. U ljubavi bit ćete sretni i uspješni, osobito ako ste slobodni. Ulazite u jednu jako dobru fazu. Osim povremenog lošeg raspoloženja, koje će uglavnom biti uzrokovano financijama, drugih tegoba ne biste trebali imati. Hranite se zdravije!

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

U ovom periodu morat ćete na poslu donijeti odluku, što je važno za vas. Neke ste šanse odavno prokockali, pa nemojte za njima žaliti. Bit ćete jako zaposleni, no ljutit će vas što financijski rezultati neće to pratiti. U ljubavi – šareno! Taman se malo stabilizirate, pa opet počne drama i teško je predvidjeti u kojem će pravcu sve krenuti- Što se zdravlja tiče, ako možete, vježbajte i priuštite si poneku masažu. Bez brige, sve će biti dobro.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

U ovom periodu vama će se poslovna situacija dodatno zakomplicirati a pojavit će se i neki obiteljski problemi. Ovo morate nekako preživjeti, pa nemojte mijenjati svoje planove. Poteškoće su ipak samo privremene. Komunikacija s partnerom je dobra i shvatit ćete da ste mu jako važni, pa eventualne probleme rješavajte razgovorom. Zdravlje vam je stabilno, ali je moguća povremena nervoza. Više se odmarajte.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

U ovom periodu stiže vam malo olakšanje jer će se situacija razbistriti. Važno je da znate na koga se možete osloniti i eventualno očekivati pomoć. U danima koji dolaze puno ćete toga riješiti, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Bilo bi dobro da se u ljubavi ponašate odgovorno i nemojte ni na koji način ugroziti postojeću vezu. Što se zdravlja tiče – nije loše ali pokušajte vratiti izgubljenu energiju. Moguća je prehlada.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Posao je i dalje najveći razlog vašeg lošeg raspoloženja. Potrebno je puno snage i strpljenja da sve što želite realizirate. Dobro je da se sve to neće odraziti na vašu financijsku situaciju. Vaše vrijeme dolazi, a do tada pokušajte izbjeći bilo kakove sukobe na poslu. U partnerskom odnosu čuvajte se ljubomore i prestanite partnera stalno kontrolirati, jer ćete tako izazvati pravu svađu. Pazite na izgovorene riječi. Nemirni ste i nezadovoljni.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Vama se toliko toga nudi da je prava umjetnost znati izabrati. No, imate vi hrabrosti a i intuiciju koja vas dobro služi. Svakako si dajte vremena da donesete pravu odluku i nemojte precijeniti svoje snage. Isto to vrijedi i za partnerski odnos. Vaš ljubavni život podložan je oscilacijama i povremeno vaš partner nema pojma na čemu je. Sa zdravljem ne bi trebali imati većih problema. Pokušajte samo biti tolerantniji i više se odmarajte.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Vi ste nekako uspjeli vratiti svoje samopouzdanje i to vas veseli. Ovako naoružani krenut ćete u nove poslovne bitke, a uspjeh je siguran. Financijski efekti neće izostati. Bit će tu još poslova koje ćete morati rješavati, ali vi ste glavninu toga riješili. Što se ljubavi tiče i tu će biti dosta događaja. Moglo bi se reći da ste u ovom periodu pravi sretnik. Stare kronične bolesti mogle bi se opet javiti, pa bi bilo dobro da se posavjetujete sa liječnikom.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Novi poslovi mogli bi se pojaviti upravo u ovom periodu, što će se pozitivno odraziti na vas, s obzirom na to da vam u posljednje vrijeme na poslu baš i nije bilo najbolje. Ipak planove koje imate zasad ostavite sa strane i čekajte bolje vrijeme. Isto važi i za emotivnu stranu života. I tu vam baš ne ide, no moglo bi se dogoditi poznanstvo koje će vam potpuno promijeniti život. Bolji su dani sigurno pred vama. Zdravlje, osim prisutne nervoze – dobro!

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Ovaj period bi vam konačno mogao biti dobar na poslu. Odnosi sa poslovnim partnerima napokon postaju dobri i isplativi. Međutim, još nije sve gotovo i potrebno je strpljenje. Glavom kroz zid ne ide, pa čuvajte živce i svoj mir. U partnerskom odnosu također se naziru bolji dani. Mogli bi učvrstiti svoju vezu, premda još postoji opasnost od ljubomornih scena. Zdravlje vam nije loše, no čuvajte se prehlada i nađite vremena barem za laganu šetnju.