Povežite se s nama

Crna kronika

Tragičan odlazak Marka, vedrog i veselog mladića koji je kruh zarađivao u inozemstvu

Objavljeno:

- dana

Lepoglavski kraj zavijen u crno

Lepoglavski kraj zavijen je u crno. Život je jučer u stravičnoj prometnoj nesreći na lepoglavskoj obilaznici izgubio 26-godišnji Marko Čanžar iz Žarovnice nedaleko Lepoglave.

Riječ je o mladiću kojeg svi pamte kao vedra i nasmijana.

– Bio je odličan dečko, vedar i veseo, pravi veseljak – rekao je poznanik 26-godišnjaka. Marko je radio u inozemstvu kao monter, a prije odlaska u inozemstvo bio je mesar u Konzumu.

– Ma strašno, radili smo oko mjesec dana zajedno u inozemstvu. Bio je ljudina – dodao nam je naš izvor o svojem bivšem kolegi.

>>FOTO U teškoj prometnoj nesreći na lepoglavskoj obilaznici poginuo 26-godišnjak iz Žarovnice

>>Na obilaznici kod Lepoglave vozilo sletjelo s ceste, jedna osoba poginula, druga prevezena u bolnicu

Policija o nesreći

Policija još ne zna tko je bio za volanom. 

– Zasad neutvrđeni vozač upravljao osobnim vozilom iz smjera Lepoglave prema Ivancu te je nepropisno pretjecao vozilo kojim je u istom smjeru upravljao 49-godišnjak. Pritom je došlo do frontalnog sudara s automobilom iz suprotnog smjera kojim je upravljao 35-godišnjak – izvijestili su danas iz PU varaždinske.

Nakon udara, za sada neutvrđeni vozač je izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u desni cestovni jarak, odakle se vozilo odbilo natrag na kolnik, te je došlo do višestrukog prevrtanja. Pritom je Robert Šprem (44) ispao iz vozila, a 26- godišnji Marko je ostao u vozilu i zadobio višestruke povrede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Šprem je s teškim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Varaždin i liječenici se još uvijek bore za njegov život.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Mladić (23) jurio prema Varaždinu i izazvao prometnu nesreću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Cerju Nebojse u četvrtak, 25. travnja oko 16.45 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 19-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Mladić vozio neregistrirani BMW s nepripadajućim registarskim pločicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 25. travnja, u 14,45 sati u Piškorovcu ophodnja Policijske postaje Prelog zaustavila je osobno vozilo marke „BMW“, kojim je upravljao 24-godišnjak, dok se na vozilu nalazile ne pripadajuće registarske pločice.

Zbog neregistriranog vozila te ne sklopljenog ugovora o obveznom osiguranju u prometu odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu mladiću su izdani obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog te će biti kažnjen s novčanom kaznom u iznosu od 920 eura.

Ujedno je protiv mladića podnijeta i kaznena prijava zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje