Povežite se s nama

Sport

HK Ludbreg u jednom danu nastupio na tri natjecanja!

Objavljeno:

- dana

HRVANJE

Članovi HK Ludbreg u subotu su nastupili na tri natjecanja i na svima ostvario zapažene rezultate.

Beograd 

Odlične vijesti s velikog međunarodnog turnira u Beogradu – trofej Voždovca & DORCOL open 2016. Na vrlo kvalitetnom turniru, svaki od boraca odradio je četiri jake borbe. Naši mlađi dječaci Teo Varga (aktualni prvak Hrvatske GR), Patrik Balija, Igor Vrdoljak- SREBRNI (odnosno tri finala), Rene Dulikravić – BRONCA, Florijan Varović odličan nastup, ali bez medalje. Bugar je ovaj puta bio bolji u borbi za broncu,  ali ga je zato Rene osvetio i pobjedio Bugara u malom finalu. Čestitamo svim dečkima, a posebne pohvale voditelju ekipe i predsjedniku, bravo Nino Dulikravić.

 

Sombor 

Iva Gerić ponovo je osvojila srebro zlatnog sjaja na jakom međunarodnom turniru u Somboru (SRB), na kojem je nastupila Hrvatska muška i ženska kadetska reprezentacija. U prvom dijelu dana na putu do finala, Iva je besprijekorno odradila borbe i pobijedila predstavnice Makedonije, BIH te Srbije. U večernjem zanimljivom finalu vrlo dobra grčka predstavnica uspjela je iskoristiti sitne greške naše predstavnice, ali veliki je ovo uspjeh budući da je Iva bila najmlađa predstavnica i nastupila sa posebnim odobrenjem na ovom turniru! Čestitamo od srca, te od ponedjeljka krećemo sa završnim pripremama za najveći ženski međunarodni turnir u Europi (možda na svijetu) Berlin 12. studenog na kojem je prošle godine nastupilo preko 400 hrvačica. Turnir se održava samo za djevojke, odnosno žene.

 

Zagreb  – Prvenstvo Hrvatske za mlađe djevojčice, kadetkinje i seniorke

U kultnoj dvorani, zagrebačkoj Peščenici, Marta Busija i Victoria Vrdoljak potvrdile su svoju kvalitetu. Obje su ponovo postale prvakinje Hrvatske, pod trenerskim vodstvom Darka Frankola.

Marta Busija nosi titulu kadetske prvakinje iz prošle godnie, a u Svetom Đurđu postala je prvakinja i u juniorskoj konkurenciji kao ulazno godište. U finalnoj borbi pobijedila je svoju protivnicu iz Zagreba tehničkim tušem i postala ponovo prvakinja države u uzrastu kadetkinja. Victoria Vrdoljak osvojila je titulu prvakinje Hrvatske također u Svetom Đurđu prošli mjesec u kategoriji mlađih djvojčica početnica, sada je to potvrdila i u uzrastu mlađih djevojčica pobjedivši sve svoje borbe pa tako i finalnu, tehničim tušem. Čestitamo!

Izvor:
Foto:

Sport

3. ŽNL: Podravcu općinski derbi u Sračincu, na vrhu Klenovnik i Udarnik 32

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U 3. ŽNL skupina Varaždin borba za naslov vodi se između vodećeg Klenovnika i drugoplasiranog Udarnika 32.

Vodeći Klenovnik u 17 susreta skupio je 42 boda, bod više od nogometaša iz Gornjeg Kućana.

Pri vrhu je Podravac iz Svibovca, odnosno na 4. mjestu, koji je u prošlom kolu igrao općinski derbi sa Sračincem. Susret pred 250 gledatelja završio je 1:0 za goste iz Svibovca Podravskog.

U idućem kolu Sračinec gostuje kod drugoplasiranog Udarnika 32, a četvrtoplasirani Podravac dočekuje Omladinac.

Vodeći Klenovnik u subotu, 27. travnja u 17 sati ugošćuje Vratno.

Nastavite čitati

Sport

Gimnastičari Vindije Žugec i Bartolec bez finala Europskog prvenstva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Hrvatski gimnastički savez

Dvojica gimnastičara varaždinske Vindije nastupila su na Europskom prvenstvu u Riminiju.

Mateo Žugec nastupio je u seniorskoj konkurenciji konja s hvataljkama u kvalifikacijama.

Žugec je nastupio u srijedu, 23. travnja te je zbog pada završio na 57. mjestu.

– Pola minute prije nego što sam trebao ići na konja stavljao sam si steznike na ruke i suci su mi pustili vrijeme, a ja nisam imao steznike na rukama. Nije alibi, ali to me je jako poremetilo jer sam imao samo deset sekundi za staviti steznike, doći do konja i započeti vježbu bez da mi suci oduzmu desetinke. Bez obzira na sve krenuo sam u vježbu odlično, ali kasnije se dogodio pad. Nema predaje, spremam se za sljedeće Svjetske kupove u Varni i Kopru – rekao je Žugec. 

U kvalifikacijama juniorskog Europskog prvenstva na parteru Teo Bartolec je osvojio 13.433 te je osvojio 12. mjesto te neće nastupiti u finalu koje će se održati u nedjelju, 28. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje