Povežite se s nama

Sport

Marko Rog za Regionalni: Izbornik Čačić zna kako zaustaviti Cristiana Ronalda

Objavljeno:

- dana

Ekskluzivno

Marko Rog odličnom partijom protiv Španjolske na sebe je skrenuo pažnju nogometnog svijeta. S njim smo se čuli prije susreta Hrvatska – Portugal i ekskluzivno nam je ispričao kakvu utakmicu očekuje protiv Portugalaca.

Rog, bivši igrač Varaždina, sadašnji Dinama, protiv Španjolske na terenu je proveo 81. minutu te je pretrčao 9,78 kilometara. Mladić iz Nedeljanca ostavio je odličan dojam, a mnogi su rekli kako je u džep stavio Barceloninog Andresa Iniestu.

– Prije utakmice imao sam malo tremu, no kada je počela utakmica opustio sam se i razmišljao samo o igri – rekao je Rog i dodao kako mu je bila velika čast igrati protiv takvih nogometnih veličina.

– Za mene je uopće velika stvar što sam na Euru, a igrati u tako važnoj utakmici, protiv takvih zvijezda, je ogromna stvar – istaknuo je Rog. S njim se nakon velike pobjede radovao i cijeli zeljarski kraj.

– Svi su zvali i čestitali. Zbilja su ponosni na mene, a i na cijelu našu reprezentaciju, kao i cijela zemlja – rekao nam je 20-godišnjak kojem slijedi utakmica protiv Portugala.

Ono što je ključno kako zaustaviti Cristiana Ronalda?

– Odgovor na to pitanje zna izbornik. Moramo igrati svoju igru, ne se zanositi i tada ćemo sigurno proći u četvrtfinale. Dalje je sve moguće – zaključio je Rog.

Izvor:
Foto: HNS – službene stranice

Sport

3. ŽNL: Podravcu općinski derbi u Sračincu, na vrhu Klenovnik i Udarnik 32

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U 3. ŽNL skupina Varaždin borba za naslov vodi se između vodećeg Klenovnika i drugoplasiranog Udarnika 32.

Vodeći Klenovnik u 17 susreta skupio je 42 boda, bod više od nogometaša iz Gornjeg Kućana.

Pri vrhu je Podravac iz Svibovca, odnosno na 4. mjestu, koji je u prošlom kolu igrao općinski derbi sa Sračincem. Susret pred 250 gledatelja završio je 1:0 za goste iz Svibovca Podravskog.

U idućem kolu Sračinec gostuje kod drugoplasiranog Udarnika 32, a četvrtoplasirani Podravac dočekuje Omladinac.

Vodeći Klenovnik u subotu, 27. travnja u 17 sati ugošćuje Vratno.

Nastavite čitati

Sport

Gimnastičari Vindije Žugec i Bartolec bez finala Europskog prvenstva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Hrvatski gimnastički savez

Dvojica gimnastičara varaždinske Vindije nastupila su na Europskom prvenstvu u Riminiju.

Mateo Žugec nastupio je u seniorskoj konkurenciji konja s hvataljkama u kvalifikacijama.

Žugec je nastupio u srijedu, 23. travnja te je zbog pada završio na 57. mjestu.

– Pola minute prije nego što sam trebao ići na konja stavljao sam si steznike na ruke i suci su mi pustili vrijeme, a ja nisam imao steznike na rukama. Nije alibi, ali to me je jako poremetilo jer sam imao samo deset sekundi za staviti steznike, doći do konja i započeti vježbu bez da mi suci oduzmu desetinke. Bez obzira na sve krenuo sam u vježbu odlično, ali kasnije se dogodio pad. Nema predaje, spremam se za sljedeće Svjetske kupove u Varni i Kopru – rekao je Žugec. 

U kvalifikacijama juniorskog Europskog prvenstva na parteru Teo Bartolec je osvojio 13.433 te je osvojio 12. mjesto te neće nastupiti u finalu koje će se održati u nedjelju, 28. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje