Povežite se s nama

Sport

Tri kadetska prvaka za FC Kovačić

Objavljeno:

- dana

SAVATE

Fight Club Kovacic nastupio je na kadetskom prvenstvu Hrvatske u savate boksu koje se održalo u Tuhelju.  

Nastupilo je osam mladih kadeta i ostvareni su sljedeci rezultati. Prva mjesta i titulu prvaka Hrvatske osvojili su Emanuel Pikutić, Lovro Cepanec i Emanuel Šprem koji je samo obranio titulu koju je osvojio prošle godine. Drugo mjesto osvojio je Borna Tuk, dok su Leon Plantak, Tino Pintaric, Patrik Kereži i Gabrijel Liber osvojili treca mjesta. Veliki je to uspjeh za FC Kovačić i mlade trenere Jasmina i Jurice Škoranec.
 

Izvor:
Foto:

Sport

Nika Gregurec i Lorena Magdalenić brončane u Opatiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Stolnotenisači i stolnotenisačice Visie i MGK Drave Žabnik nastupili su na međunarodnom stolnoteniskom turniru Opatija open.

Najbolji rezultat od članova MGK Drave ostvarila je najmlađa kadetkinja Nika Gregurec koja je osvojila izvrsno 3. mjesto.

U istoj kategoriji godinu mlađa Mila Hrkec nakon 2. mjesta u skupini, zaustavljena je u osmini finala. Tena Špoljarić kod mlađih kadetkinja ispala je u osmini finala, dok je Nika Gregurec ispala u skupini s jednom pobjedom i dva poraza.

Od članova STK Visie najbolji rezultat ostvarila je Lorena Magdalenić osvojivši broncu kod klinceza.

Dodajmo da je Vito Milak stigao do četvrtfinala kod mlađih juniora te osmine finala kod juniora. Simon Vincek završio je svoj nastup u osmini finala obje kategorije, dok je Darian Henezi stigao među osam najboljih kod najmlađih kadeta.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinski Lumeni osvojili 3. mjesto u paklenoj konkurenciji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Proteklog vikenda u Brezovici pored Zagreba održalo se AllStar Trophy, najprestižnije nogometno natjecanje u ovom dijelu Europe u kategoriji U-9, na kojem su uz inozemne klubove nastupile i momčadi iz vrha prvoligaškog hrvatskog nogometa poput Dinama, Hajduka, Osijeka.

Među najboljim klubovima nastupila je i Nogometna Akademija Lumen iz Varaždina koja je na natjecanje stigla uz pozivnicu organizatora.

Iako su kako kaže direktor akademije Jelenski na taj turnir upali kao Baby Lasagna i na mala vrata, sa najprestižnijeg nogometnog natjecanja u ovom dijelu Europe, u Varaždin vratili su se na sva zvona.

Do samog polufinala stigli su bez poraza. U glavnom dijelu turnira nizali su pobjede protiv klubova koji se bore u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Pobjeđivali su redom Rudeš 3:2, Osijek 1:0 te njima poznatu ekipu Mladost Ždralovi 3:0.

U osmini finala čekao ih je poznati suparnik Varaždin kojeg su savladali rezultatom 3:1, da bi u četvrtfinalu pobjedu izborili nakon izvođenja udaraca s bijele točke protiv još jednog prvoligaša HNK Gorica 1:1 (1:0). U polufinalu ih je čekao NK Sesvete od kojeg su nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu utakmice nespretno izgubili izvođenjem udaraca s bijele točke 0:0 (3:4). U susretu za 3. mjesto čekao ih je prošlogodišnji finalist FK Partizan iz Beograda kojeg su nakon uzbudljive utakmice pobijedili izvođenjem udaraca s bijele točke 0:0 (3:2).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje