Povežite se s nama

Međimurje

Kakve su tvoje gaćice?

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Kuda god otišle, one su uvijek tu, s vama. Bile one velike ili male, točkaste ili prugaste, čipkaste ili prozirne, prate vas u svakom stopu. Ako još niste shvatile o čemu govorimo, riječ je o ženskim gaćicama. Puno je boja, materijala i dezena, no kao i kod muškaraca, obično su samo jedne ženske gaćice one prave!

No, krenimo redom. Jedne od najpopularnijih, no mnogim ženama omražene su tange. Većina ih u ormarima ima samo zato što muškarcima izgledaju seksi, no u posljednje vrijeme žene sve češće otvoreno poručuju: “Ne želimo ih više nositi! 

Tiskaju, uvlače se u stražnjicu i užasno su neudobne!” Iako tange gube na popularnosti kod žena, a posljednjih godina pada i njihova prodaja, kod muškaraca još uvijek visoko kotiraju na listi seksi ženskih gaća. Hoće li ih pobijediti “francuskinje”? Francuski tip gaća izgleda poput bokserica, ali ne prate liniju tijela. One su široke i izrađene od satena ili svile, a na rubovima se nerijetko nalazi čipka.  

Dok tange tiskaju i stežu, “francuskinje” lepršaju oko vas, a samim time su i udobnije. Dobra je vijest da se i ova vrsta gaćica nalazi visoko na listi kod muškaraca: djeluju nevino i nježno, a u isto vrijeme raspiruju strast! Da ih ne boli glava ni od (pre)više materijala dokazuju hipsterice. Najjednostavnije rečeno, radi se o proširenim klasičnim ženskim gaćama koje stražnjicu čine punijom i seksi. Vjerovale ili ne, dodavanjem više tkanine može se pojačati seksi učinak. Ipak, od hipsterica bolju prođu kod muškaraca imaju brazilke: spoj tangi s hipstericama. Riječ je o relativno novom modelu gaćica koje su, rekli bi muškarci, poprilično seksi, ali u umjerenoj dozi.

Kitty?  Upomoć!

Prođu, ali samo to, od muškaraca ćete dobiti za klasične gaćice. Ovaj osnovni model ženskih gaća može se nositi ispod svega i sigurno još dugo neće izaći iz ženskih ormara jer osim što su udobne, prekrivaju sve potrebno. Klasične gaćice najčešće su omiljene sportašicama i vrlo aktivnim djevojkama, a isto vrijedi i za sportske bokserice.

Ružičaste gaćice s natpisima poput “Hello Kitty” ili “Haeven is here” kod muškaraca nikako ne prolaze, jednako kao i ženske gaće “Bridget Jones”. 
Mnoge su iz žene nosile potajno, a o njima su javno i bez srama počele pričati nakon što ih je odjenula Renee Zellweger u “Dnevniku Bridget Jones”. Žene ih obožavaju jer istovremeno peglaju trbuh, stežu bedra i stražnjicu dižu visoko. No, ne i muškarci jer ih podsjećaju na Big Mommu iz filma “Big Momma’s House”.

Bad girl ili slatkica?

No, jeste li znale da gaćice koje nosite otkrivaju i kakve ste? Ako se najbolje osjećate u tangicama koje pokrivaju samo najnužnije, onda uopće niste stidljivi, prava ste pustolovka i volite isprobavati nove stvari, a one koje vole tangice koje imaju raznorazne trakice i mašnice sastrane su zaigrane, ali zločeste. Klasičarke po gaćama su i “klasičarke” u duši, ali vrlo sigurne u sebe. Zašto? Žene koje odabiru gaćice u kojima se osjećaju ugodno i opušteno jako se dobro osjećaju u vlastitoj koži.

Ove gaćice biraju žene koje drže do tradicije, pouzdane i vjerne prijateljice. Bokserice nose djevojke koje vole flertovati, a hipsterice biraju djevojke koje vole tradicionalne stvari sa seksi dodacima. Dakle, one su na prvi pogled slatkice koje rade sve kako treba, ali, zapravo, uz njih ćete otkriti i mnoga slatka iznenađenja. S njima, jednostavno, nikad nije dosadno. Brazilke pak vole djevojke koje žele izgledati seksi i glamurozno. Sada, dok smo otkrili sve o ženskim gaćama pitamo vas: kakve su vaše gaćice?

SLATKE

Mašnice i čipku vole slatkice koje su vrlo ženstvene

 

“babske” 

Super gaćice jer peglaju trbuh, stežu bedra i dižu “guzu” istovremeno

 

 

SEKSI

 zebra ili leopard uzorak nose žene koje ističu svoj seksipil i spremne su na rizik.

 

 

ZAMAMNO 

Istovremeno skriva i pokriva. Izgleda čedno, ali budi i uzdahe. 

 

 

Kada kupiti nove gaćice?

Nekoliko je pokazatelja kada je vrijeme za nove gaćice. Jedan od njih je kada se vaše gaćice previše rastegnu zbog elastike, pa više nemaju svoj oblik. S obzirom da se rublje pere često, ono se i više skuplja u pranju, posebno ako je pamučno. Dakle, ako se to dogodilo, nemojte nositi tijesno da vas ne steže! Isto vrijedi i za gaćice koje vas grebu i pikaju. Naime, gaćice od čipke od pranja mogu postati grublje, a takve sigurno nisu ugodne na koži. 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Ostaje li Mursko Središće i šest okolnih općina bez veterinarske brige za male kućne ljubimce?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Veterinarska stanica u Murskom Središću postoji još od pedesetih godina prošlog stoljeća, a usluge iste koriste građani Murskom Središća ali i mještani okolnih općina Vratišinec, Podturen, Selnica, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Lendava.

Obzirom na trenutnu problematiku odnosno zatvaranja dijela ambulante, to jest usluge za male kućne ljubimce, iz Grada Mursko Središće ističu da je navedena usluga potrebna građanima Murskog Središća i okolnih općina kako bi stručan i iskusan tim doktora veterinarske medicine mogao pružati ljubimcima zdravstvenu skrb u najkraćem mogućem roku.

U cilju ponovnog otvorenja dijela veterinarske ambulante u Murskom Središću koja se bavi kućnim ljubimcima gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uputio je zamolbu za potporom načelnicima susjednih općina da se zadrži usluga za male kućne ljubimce u Veterinarskoj ambulanti u Murskom Središće te je po primitku potpora upućen dopis privatnom vlasniku Veterinarske ambulante.

– Nadamo se da će iskazana potreba Grada i okolnih općina biti uvažena te da će ponovno bit omogućena zdravstvena skrb za kućne ljubimce u Murskom Središću. Očekujemo odgovor od vlasnika te ćemo s njim upoznati javnost – priopćili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Međimurje

KUU Zvon će u “Dobro jutro, Hrvatska” prezentirati župu i Općinu Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica će ove subote, 4. travnja, gostovati u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

Tridesetak Zvonovaca će prezentirati župu i Općinu Mala Subotica kroz međimursku popevku, ples, nošnju, rukotvorine i naravno gastronomiju.

Nastup uživo se očekuje oko 10:20 sati, stoga budite pokraj malih ekrana i podržite naše čuvare kulturne tradicije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje