Povežite se s nama

Crna kronika

Prijetio smrću dvojici policajaca koji su ga privodili zbog prometnih prekršaja

Objavljeno:

- dana

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 25. veljače podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 39 godina zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 39-godišnjaka se tereti da je 2. veljače 2020. u Murskom Središću, tijekom privođenja od policijskih službenika zbog počinjenih prometnih prekršaja, u policijskom službenom vozilu i u prostorijama policijske postaje u više navrata prijetio dvojici policijskih službenika da će ih usmrtiti. Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Čakovcu je prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela – objavio je DORH.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje