Povežite se s nama

Crna kronika

Dvojica se provozala Golfom trojkom pa ga zapalili u polju

upaljač vatra

Objavljeno:

- dana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak s područja Općine Pribislavec i 31-godišnjak s područja Grada Murskog Središća počinili kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i oštećenja tuđe stvari.

– Naime, sumnja se da su u srijedu, 4. rujna prošle godine u ranim jutarnjih satima u Pribislavcu, Ulici Miroslava Krleže, pomoću ključeva koji su bili ostavljeni u kontakt bravi pokrenuli VW Golf (tzv. „trojku“) čakovečkih registarskih oznaka te se njime odvezli državnom cestom u smjeru Svetog Križa.

U poljskom predjelu zvanom „Štefančica“ uz spomenutu prometnicu, nedaleko od skretanja za Malu Suboticu i Orehovicu, zapalili su automobil. Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec, dok se nastala materijalna šteta prema izjavi 27-godišnje vlasnice procjenjuje na oko 7000 kuna – objavila je PU međimurska.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje