Povežite se s nama

Sport

Nogometaš iz Nedeljanca Marko Rog na meti i talijanskog Napolija

Objavljeno:

- dana

Tražena roba

Nakon što smo proteklog tjedna izvijestili da je nogometaš iz Nedeljanca Marko Rog na meti talijanskog Intera, zanimanje za njegove usluge pokazao je još jedan klub iz talijanske Serije A. Riječ je o Napoliju koji Roga želi dovesti u paketu s Markom Pjacom. 

Prema pisanju talijanskih medija Napoli za mladi dvojac iz Dinama nudi 35 milijuna eura. 

Podsjetimo, iza Roga je vrlo uspješan nastup za hrvatsku reprezentaciju na Euru u Francuskoj, a trenutno je na pripremama zagrebačkog Dinama. 

Izvor:
Foto:

Sport

Elitna ŽNL: Bednja uz hat-trick Tomislava Hercega deklasirala Nedeljanec u derbiju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Osmo kolo Elitne ŽNL ponudilo je derbi u Nedeljancu između istoimenog domaćina i vodeće Bednje. Gosti su slavili s 4:1.

Nedeljančani su poveli u 8. minuti preko Šurbeka, no samo dvije minute kasnije Herceg je izjednačio rezultat. Tim rezultatom se otišlo na odmor.

No, u drugom dijelu pala su tri gola Beletinčana. U 52. minuti Herceg se drugi put upisao u strijelce, na 3:1 je povisio Geljić u 64., da bi Herceg svojim trećim golom u 82. minuti postavio konačni rezultat.

Do slavlja rezultatom 3:2 stigao je Jalžabet protiv margečanske Mladosti te je zadržao korak za vodećom Bednjom.

U preostalim utakmicama Budućnost je s 4:1 svladala Ivančicu, Razvitak je s 4:0 deklasirao Plitvicu, a dvije utakmice završile su 1:1. Riječ je o susretima Poleta i Novog Marofa u Tuhovcu te Trnja i Dubravke-Zagorac.

Nastavite čitati

Sport

Polet (SMnM) očitao nogometnu lekciju Varteksu u derbiju kola

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: NK Varteks

Nogometaši Varteks u nedjelju, 6. listopada odigrali su derbi 8. kola 3. NL Sjever kod Poleta iz Sv. Martina na Muri. Polet je bio uvjerljiv s 3:0.

Domaćin je poveo već u 1. minuti preko Perčića, da bi na 2:0 povisio Benko u 35. minuti. Konačni rezultat postavio je Patafta svojim golom u 90. minuti.  

– Utakmica je imala veliki ulog, osim tri boda značila je puno i s psihološke strane, ovom pobjedom smo otišli na pet bodova Varteksu i došli na korak do prvog mjesta. Nismo odigrali neku perfektnu utakmicu, ali zabili smo dva gola i imali prednost na odmoru. Pali smo na samom kraju utakmice, zadnjih 15-20 minuta, Varteks se pokazao kao spremnija ekipa u tom segmentu, ali pokazali smo se da smo čvrsti, da teško gubimo utakmice i onaj tko nas želi pobijediti mora biti puno, puno bolji nego je to danas bio Varteks – istaknuo je nakon utakmice Želimir Orehovec, član stručnog stožer Poleta.

Trener Besek nije mogao biti zadovoljan, ishodom, ali niti igrom.

– Ovo nije ono što bih ja želio od ekipe. Ovo nije ono na čemu radimo na treninzima. Djelovali smo bez energije, bez volje, ispuhano. Dogovaramo nešto prije izlaska na teren, i već krenemo s minusom. Teško se u takvoj situaciji vraćati, ali nije bilo danas igrača koji bi nešto pokrenuo. Na kraju potpuno zaslužena pobjeda Poleta. – zaključio je Dražen Besek.

Bumbari će vrlo skoro imati prigodu za popravak, jer već u idućem kolu na rasporedu je novi derbi, kada dolazi Pitomača. Utakmica će se izvanredno igrati u petak, 11. listopada, jer je Sloboda ponovno zauzeta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje