Povežite se s nama

Foto i video

FOTO 6. Gospodarski sajam Varaždincima do nedjelje predstavlja više od 110 izlagača

Objavljeno:

- dana

Danas je na Kapucinskom trgu otvoren 6. Gospodarski sajam Varaždin, koji traje sve do nedjelje 21. lipnja.

Predstavit će se više od 110 izlagača sa sjevera Hrvatske, a u ponudi su predmeti ručne izrade, med, suhomesnati proizvodi, domaća hrana i još mnogo toga. Također može se razgledati i čitav niz automobila te pogledati ponuda više općina.

Ulaz je besplatan.

Na otvorenje su stigli ministar gospodarstva Darko Horvat, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, župan Varaždinske županije Radimir Čačić i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.

– Siguran sam da će ovaj sajam biti poticaj gospodarskoj aktivnosti. Ovakve manifestacije su bitne iz niza razloga. Neposredni kontakt je veliki doprinos u realizaciji poslova i stvaranju povjerenja. Nije strano ovako nešto doživjeti na sjeveru Hrvatske jer tradicija je da se malo i srednje poduzetništvo dižu na višu stepenicu – rekao je ministar Horvat te dodao da je njegovo ministarstvo u 2019. dalo rekorne potpore.

Organizator Nenad Kumrić ispred Tin marketinga jako je zadovoljan što se sajam ipak održava te je objasnio da je organiziran u samo tri tjedna i da su tri županije na sjeveru ovako dale poticaj svojim obrtnicima.
– Tri ćemo se dana ovdje družiti neovisno o vremenu, a nakon sajam imamo četvrto izdanje North West Festa, uz pokroviteljstvo grada Varaždina. Pa ćemo se uz glazbu družiti do kasno u noć. Svima želim uspješno izlaganje. Posebno zahvaljujem Varaždinskoj županiji kao glavnom partneru i Gradu Varaždinu kao glavnom pokrovitelju – objasnio je Kumrić.

Na North West Festu večeras će u 20 sati nastupiti Timeless band, a u 22 sata The Yangsters. Tribute bandovi sviraju u subotu. The Kula će izvoditi hitove Led Zeppelina, a Pastiri one Bijelog dugmeta. Nedjelja je od 20 sati rezervirana za Wanted 5, a 22 sata svira Voodoo Ramble.

Ivan Čehok istaknuo je da će Varaždin podržati sve ovakve manifestacije te je baš za takve sajamske priredbe rađen Kapucinski trg. Dodao je da sve veći broj izlagača znači da ovakav sajam ima smisla.

Župan Čačić je posebno ponosan na konkurentnost Varaždinske županije te je istaknuo da su sve županije na sjeveru Hrvatske vrlo racionalne u svom djelovanju.

Foto i video

FOTO I drugi dan fanovi u varaždinskoj Areni uživali u koncertu Aleksandre Prijović

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Prvi koncert održan je u petak, 26. travnja na kojem su bili najveći fanovi. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Drugi dan regionalna zvijezda ponovno je priredila vrhunski spektakl za svoje fanove.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Gužve kod Arene Varaždin već traju, a razlog je glazba Aleksandre Prijović

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Aleksandra Prijović danima puni dvorane diljem Hrvatske, pa i šire.

Varaždin nije iznimka jer se danas u Areni Varaždin održava prvi od njezina tri koncerta u ovom gradu.

Koncert počinje u 20 sati, ali gužve kod varaždinske Arene počele su već oko 19 sati. Publika uglavnom mlađe dobi željna je poslušati popularnu pjevačicu i njezine hitove.

Provjerite tko je sve krenuo na prvi koncert.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje