Povežite se s nama

Crna kronika

Auto kod Jerovca prelazio preko pruge pa na njega naletio radni stroj

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđen 65-godišnjak

U Jerovcu na prijelazu ceste preko željezničke pruge jučer ujutro u naletu radnog stroja ozlijeđen je 65-godišnji vozač osobnog vozila.

On je upravljao vozilom u smjeru Ivanca. Dolaskom do pružnog prijelaza bez branika i polubranika, nije se zaustavio na prometni znak stop, zbog čega je u desnu bočnu stranu njegovog vozila, udario radni stroj koji se kretao prugom iz smjera Lepoglave prema Ivancu. Nakon udara, radni je stroj sletio s tračnica. Ozlijeđeni vozač osobnog vozila prevezen je u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Muškarac (34) predao policajcima 100-tinjak grama sintetskog kanabinoida

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, javila je PU međimurska.

Naime, neposredno prije početka pretragom doma i drugih prostorija u Orehovici, Đurđevdanskoj ulici, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao dvije PVC vrećice ispunjene drogom sintetskim kanabinoidom, ukupne mase 102,9 grama te PVC vrećicu s 49 papirnatih smotuljaka, također ispunjenih sintetskim kanabinoidom, ukupne mase 15,9 grama.

Policijski službenici oduzeli su drogu, dok je provedenim vještačenjem utvrđeno da se radi o sintetskom kanabinoidu ADB-BUTINACA.

Ujedno, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u Orehovici, Đurđevdanskoj ulici prodao 16 smotuljaka spomenute droge dvojici mladića.

Protiv osumnjičenog 34-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija privela četiri osobe uoči utakmice između Varteksa i Osijeka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 18. rujna, s početkom u 16.30 sati, na stadionu SC Sloboda u Varaždinu, Ognjena Price 31, odigrana je nogometna utakmica 1/16 finala SuperSport HNK, između NK Varteks i NK Osijek.

>> FOTO Varteks solidno parirao Osijeku na stadionu Sloboda pred 2800 gledatelja

– Prije utakmice privedene su četiri osobe, tri osobe zbog pokušaja ulaska na utakmicu pod utjecajem alkohola i jedna osoba zbog posjedovanja oružja pogodnog za napad i nanošenje ozljeda – javila je PU varaždinska.

Na utakmici se okupilo oko 2000 posjetitelja, od čega oko 20 gostujućih navijača, dodali su iz policije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje