Povežite se s nama

Međimurje

Međimurski ribolov: 5. kolo Feeder lige te završnica lige Mastera i Veterana

Objavljeno:

- dana

Drugi vikend u mjesecu listopadu bio rezerviran je za ribolovna natjecanja na Sportsko-rekreacijskom centru u Novakovcu.

U subotu, 10. listopada, odvijalo se ekipno natjecanje međimurske Feeder lige. Domaćin natjecanja bio je „OSTRIŽ“ Novakovec, a organizator Međimurski ribolovni savez.

Rezultati 5. kola međimurske Feeder lige

Ekipno najbolji: 1. SMUĐ Draškovec, 2. LINJAK Palovec, 3. SOM Kotoriba


Rezultati sektora A: 1. Davor Florijanić, 2. Mihael Pongrac, 3. Marko Seličanec.

Rezultati sektora B: 1. Antonio Horvatić, 2. Nikola Seličanec, 3. Dinko Vidović.

Rezultati sektora C: 1. Tomislav Klarić, 2. Luka Florijanić, 3. Ljubomir Žuljić

U nedjelju, 11. listopada, se na istom rekreacijskom centru u Novakovcu održalo 6. kolo međimurske lige Mastera i Veterana, ujedno je to bilo i posljednje kolo ove sezone za Mastere i Veterane.


Najbolji MASTER u sektoru A: 1. Mensur Rošić, 2. Rajmond Pokrivač, 3. Damir Horvat


Najbolji MASTER u sektoru B: 1. Zlatko Katančić, 2. Darko Oreški, 3. Lidija Orač

Najbolji VETERAN u sektoru A: 1. Tihomir Hunjak, 2. Josip Švenda, 3. Josip Marđetko

Najbolji VETERAN u sektoru B: 1. Dragutin Kedmenec, 2. Branko Ivanović, 3. Antun Kedmenec

Nakon odlovljenih šest kola najbolji pojedinci u kategoriji MASTER su: 1. Mensur Rošić, MURA M. Središće, 2. Nenad Nađ, LINJAK Palovec, 3. Rajmond Pokrivač, GLAVATICA Prelog…

Nakon odlovljenih šest kola najbolji pojedinci u kategorija VETERANA su: 1. Mladen Kovač GLAVATICA Prelog, 2. Dragutin Kedmenec KLEN S. Marija, 3. Ivan Zadravec VERK Križovec (na naslovnoj fotografiji).

Međimurje

Ostaje li Mursko Središće i šest okolnih općina bez veterinarske brige za male kućne ljubimce?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Veterinarska stanica u Murskom Središću postoji još od pedesetih godina prošlog stoljeća, a usluge iste koriste građani Murskom Središća ali i mještani okolnih općina Vratišinec, Podturen, Selnica, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Lendava.

Obzirom na trenutnu problematiku odnosno zatvaranja dijela ambulante, to jest usluge za male kućne ljubimce, iz Grada Mursko Središće ističu da je navedena usluga potrebna građanima Murskog Središća i okolnih općina kako bi stručan i iskusan tim doktora veterinarske medicine mogao pružati ljubimcima zdravstvenu skrb u najkraćem mogućem roku.

U cilju ponovnog otvorenja dijela veterinarske ambulante u Murskom Središću koja se bavi kućnim ljubimcima gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uputio je zamolbu za potporom načelnicima susjednih općina da se zadrži usluga za male kućne ljubimce u Veterinarskoj ambulanti u Murskom Središće te je po primitku potpora upućen dopis privatnom vlasniku Veterinarske ambulante.

– Nadamo se da će iskazana potreba Grada i okolnih općina biti uvažena te da će ponovno bit omogućena zdravstvena skrb za kućne ljubimce u Murskom Središću. Očekujemo odgovor od vlasnika te ćemo s njim upoznati javnost – priopćili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Međimurje

KUU Zvon će u “Dobro jutro, Hrvatska” prezentirati župu i Općinu Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica će ove subote, 4. travnja, gostovati u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

Tridesetak Zvonovaca će prezentirati župu i Općinu Mala Subotica kroz međimursku popevku, ples, nošnju, rukotvorine i naravno gastronomiju.

Nastup uživo se očekuje oko 10:20 sati, stoga budite pokraj malih ekrana i podržite naše čuvare kulturne tradicije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje