Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Vatrogasci pomagali nakon prometne nesreće u Novakovcu

Foto: JVP Varaždin

Objavljeno:

- dana

Proteklog vikenda, u subotu, 20. veljače, dogodila se i prometna nesreća u Novakovcu.

JVP Varaždin je primio dojavu o nesreći u Novakovcu, Varaždinskoj ulici prema Jalžabetu, u 13:44 sati.

– Na intervenciju smo izašli sa navalnim vozilom i četiri djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo DVD Jalžabet i djelatnike HMP koji su već izvukli unesrećenu osobu iz vozila marke Daewoo Matiz. Akumulator je bio otpojen, a mi smo prekontrolirali vozilo da ne bi došlo do mogućeg zapaljenja. Na mjestu intervencije ostali su djelatnici PU Varaždinske te DVD-a Jalžabet – objavio je JVP Varaždin.

– U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 20. veljače, oko 13.30 sati na županijskoj cesti u Novakovcu, ozlijeđen je 20-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom u smjeru Jalžabeta. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika, vozilo se zanijelo i sletjelo u lijevo van kolnika. Tom je prilikom prednjim dijelom udarilo u cestovni jarak, uslijed čega se prevrnulo na lijevi bok na oranicu – javila je PU varaždinska.

Ozlijeđeni je vozač prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje