Povežite se s nama

Sport

Pobjede Podravine i Varaždina

Objavljeno:

- dana

NOGOMET

Trećeligaši Podravina i Varaždin ostvarili su pobjede u 3. HNL-u Istok.

Ludbrežani su pobijedili ekipu Vukovar 91 rezultatom 3:1, a Varaždin je ostvario prvu pobjedu i to nad Oriolikom 2:0. Podravina je druga na prvenstvenoj ljestvici, a Varaždin 13. U sljedećem kolu Varaždin ugošćuje Đakovo, a Podravina ide u Pleternicu kod Slavije.

Izvor:
Foto:

Sport

Vrlo dobri rezultati kajakaša i kanuista Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski Kajak kanu klub Varteks nastupio je na 55. međunarodnom maratonu od Brežica do Zagreba. Na stazi dužine 32 kilometara nastupilo je 40 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Od Varaždinaca nastupili su u turističkom kanuu dvosjedu Robert Rauš i Davorin Šestanj koji su pobijedili u svojoj konkurenciji, a Darko Tomašek i Igor Krajcar bili su drugi. Nastupio je i Danijel Mijatović u kanuu jednosjedu i plasirao se na 2. mjesto.

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 km na jezeru Jarun. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda mlađa kadetkinja Leona Habek, mlađi kadet Borna Valjak, kadetkinja Hana Valjak i kod kadeta Marin Bjeliš.

Drugo mjesto osvojila je u kajaku jednosjedu mlađa kadetkinja Lucija Plantak. Na 3. mjesto plasirala se kod polaznika škole kajaka Lea Vugrek i kadet Domagoj Cerovečki. U ekipnoj konkurenciji KKK Varteks plasirao se na 3. mjesto.

Nastavite čitati

Sport

Leon Belcar na popisu izbornika Olića za utakmice protiv Andore i Grčke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Ivica Olić objavio je popis od 23 igrača za okupljanje uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025.

Mladi Vatreni nastavljaju s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj. Hrvatskoj slijede dvije utakmice na domaćem terenu u Koprivnici, 11. listopada protiv Andore te 15. listopada protiv Grčke. Izbornik Olić za ovu akciju pozvao je 23 igrača te je uputio 8 pretpoziva.

Na popisu je veznjak Varaždina Leon Belcar koji je u posljednjem prvenstvenom kolu donio pobjedu Varaždincima protiv Puljana.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje