Povežite se s nama

Crna kronika

Četvorka kod varaždinskog Graberja usmrtila profesora Gospodarske škole

Objavljeno:

- dana

Stravičan nesvakidašnji događaj dogodio se u subotu, 29. svibnja, oko 4 sata u Varaždinu.

Naime, 34-godišnjak je nepomično ležao kod Graberja i pronašli su ga prolaznici. On je hitno prevezen u varaždinsku Bolnicu.

Kasnije je utvrđeno da ga je napalo više osoba. Brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu policijski službenici Policijske uprave varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Osobe su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 34-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu.

On je kasnije preminuo u varaždinskoj Bolnici.

Neslužbeno doznajemo da je preminuo 34-godišnji Nino Čengić, profesor engleskog jezika u Gospodarskoj školi.

Zašto je došlo do napadala četvorke na profesora zasad se još ne zna.

– Ništa vam ne mogu reći – ističu iz Državno odvjetništva.

Neslužbeno doznajemo da su napadači i profesor poznavali, no koji je bio motiv napada se utvrđuje.

Istaknimo da će se posljednji ispraćaj Nine Čengića održati u u srijedu, 2. lipnja, 12.45 na varaždinskom groblju.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje