Povežite se s nama

Sport

Varaždin dobiva jedinstveni fitness centar od 900 kvadrata

Objavljeno:

- dana

Otvorenje

Od kraja siječnja Varaždin dobiva novi fitness centar. U Miškininoj ulici 53 (Kitro centar) otvara se novi fitness klub Gibi Gib, na radost svih Varaždinaca te zaljubljenika u sport i zdrav život.

Gibi Gib je pokrenula poznata sportska obitelj Kovač, koja se nakon Zagreba vraća ponovno u Varaždin. Ono po čemu je posebna jest i da će u centru biti moguće raditi više sportova. Koncept centra je podijeljen na tri dijela, jedan u kojem će se raditi kontaktni sportovi, drugi u kojem će se raditi pravi funkcionalni trening, a u trećem sportovi s reketom.

U Gibi Gibu će se igrati i stolni tenis i badminton, sve popularniji sportovi za rekreaciju, a centar ima i sqwuash dvoranu. Klub će, naravno, imati i svoju “wellness” zonu, s finskom saunom. Bit će i nekoliko masažnih mjesta, masaže će provoditi varaždinska Aromavita, a bit će tu i dva solarija.

Wellnes zona upotpunjena je i protein barom, u kojem će članovi kluba moći i popiti kavu za razbuđivanje i probati proteinske napitke. U centru će krenuti i sa zumbom, odnosno flo danceom, koji će boditi Zrinka Čić.

Što se tiče “hard-core” fitnessa, bit će organizirane i vježbe powerliftinga, ali i treninzi klasičnog body buildinga. U centru, koji se prostire na površini od 1000 kvadrata, bit će i 20 kardio sprava – traka za trčanje, orbitrekova, bicikala, spinning bicikala i svih ostalih fitness sprava, poput recimo Synergyja 360. 

Centar Gibi Gib trebao bi otvoriti svoja vrata za tjedan dana. Svi zainteresirani moći će posjetiti centar na Danima otvorenih vrata, koji će se održati od 28. do 31. siječnja.

Izvor:
Foto:

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Sport

Šafarić prije Hajduka: Publika se vraća na Poljud, idemo guštati

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poraza (1:0) od Dinama, nogometašima Varaždina u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati slijedi susret kod Hajduka na Poljudu u sklopu 33. kola SuperSport HNL-a.

Četiri kola prije kraja Hajduk je zacementirani na 3. mjestu, a Varaždinci se bore za 6. poziciju.

– Sada igraju rasterećeno, lepršavo. Nekako kao da im je pao kamen s leđa kad su ispali iz utrke za naslov. No, nama dobra predstava protiv Dinama daje zapravo da se nadamo pozitivnom rezultatu na Poljudu. Također, publika se vraća na Poljud pa ćemo baš guštati – rekao je Nikola Šafarić, trener i sportski direktor Varaždina.

U zadnjem međusobnom susretu Hajduk je slavio s 5:0. Bilo je to u četvrtfinalu Hrvatskog kupa. Imali su Varaždinci u tom susretu više od igre na 0:0 i gađali okvir vrata, no Hajduk je zabijao.

– Utakmica se igra zbog golova, a ne zbog dojma. To nam je i dobra škola te se nadam da smo nešto i naučili – zaključio je Šafarić kojem za utakmicu za Poljudu nedostaju kartonirani Nekić i ozlijeđeni Vukušić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje