Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Na Kapucinskom trgu niče impozantni ledeni tobogan dugačak 40 metara

Ivan Agnezović

Objavljeno:

- dana

Organizatori Advenat u Varaždinu najavili su najbolju ikad Ledenu čaroliju na Kapucinskom trgu, a klizalište bi s radom trebalo početi 26. studenoga.

Ledena čarolija, koja uz ove rekreativne zimske radosti uključuje i prateću ugostiteljsku ponudu koja će vas grijati nakon boravka na ledu, ove se godine ponovno vraća na prostrani Kapucinski trg, na kojem je sve i počelo.

Obožavatelje leda i ledene zabave na Kapucinskom trgu čeka veliko klizalište s ledenim stazama površine od čak 1100 m2 te 40 m dugi ledeni tobogan površine 120 m2, najavili su organizatori.

Danas snimljene fotografije gradnje tobogana izgledaju prilično fenomenalno. Izgleda da će se moći klizati i ispod tobogana

Klizat će se svakodnevno, a bit će organizirana i škola klizanja. Cijene će biti iste kao i prijašnjih godina – 15 kuna ulaznica i 15 kuna najam klizaljki.

U četvrtak, 23. prosinca, na Kapucinskom trgu će 6 mladih akademskih umjetnika izrađivati ledene skulpture. Iz ledenih će blokova oblikovati ledene instrumente inspirirani lokacijom Glazbene škole u Varaždinu. Organizator akcije je Rotary club Varaždin 1181.

Budući da Zagreb ove godine nema klizalište u centru grada varaždinski gradonačelnik se nada da će gosti pohrliti na klizanje u Varaždin.

Foto i video

FOTO I drugi dan fanovi u varaždinskoj Areni uživali u koncertu Aleksandre Prijović

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Prvi koncert održan je u petak, 26. travnja na kojem su bili najveći fanovi. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Drugi dan regionalna zvijezda ponovno je priredila vrhunski spektakl za svoje fanove.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Gužve kod Arene Varaždin već traju, a razlog je glazba Aleksandre Prijović

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Aleksandra Prijović danima puni dvorane diljem Hrvatske, pa i šire.

Varaždin nije iznimka jer se danas u Areni Varaždin održava prvi od njezina tri koncerta u ovom gradu.

Koncert počinje u 20 sati, ali gužve kod varaždinske Arene počele su već oko 19 sati. Publika uglavnom mlađe dobi željna je poslušati popularnu pjevačicu i njezine hitove.

Provjerite tko je sve krenuo na prvi koncert.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje