Povežite se s nama

Sport

Branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox pobjedama otvorila turnir u Novom Marofu

Objavljeno:

- dana

Knauf Insulation Ožujsko kup

Iza nas je prvi vikend na „Knauf Insulation Ožujsko kupu“ u Novom Marofu.

Prvi dan u subotu, 9. prosinca, otvorio je branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox. Hojski, Oštrek i društvo s 10:1 deklasirali su ekipu Pana i prijatelji – CB Daj Dam. U idućem susretu Auto Florijanić je s minimalnih 1:0 svladao ekipu DSR Crna Mačka.  CB & Fitnes Prestige iz Sesveta odigrao je dva susreta. U prvom su pobijedili ekipu Tudum Pirkovec iz Vrbovca 7:1, da bi u drugom izgubili od Fotex Junajted 6:4. Dvije utakmice odigrao je zagrebački Big Bang predvođen Gašijem i Karamatićem. Rezultatom 4:2 svladali su Šantek plastiku, dok su u drugom bili uvjerljivi protiv MNK Draškovića 9:0. MNK Drašković je drugi poraz pretrpio od ekipe Copy Smart Shop rezultatom 2:1. Tudum Pirkovec je nakon penala slavio protiv Bednje i prijatelji s 6:5 (4:4). Pobjedu je upisala i ekipa Pegi rezultatom 3:1 protiv MNK Novog Marofa CB Besta. Uvjerljiv je bio i Junajted predvođen Liberom, Semlerom, Golenjom protiv Ljubešćice rezultatom 4:0.

Poslasticu drugog dana odigrali su Hudek Trgotrans (Lukavečki, Piskač, Krasniqi, Kokotec, …) i CB Royal, a završilo je podjelom bodova (1:1). Dvije pobjede u nedjelju ostvarila je Ekipa 75 iz Kotoribe. Rezultatom 5:1 pala je ekipa MNK CB & Fitnes Prestige Sesvete, dok su s 2:1 svladali ekipu Pegi. Branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox pobijedila je ekipu Knauf Insulation 5:0. Odlična je bila utakmica domaće ekipe Fast food Flamingo i Auto Florijanića (Hruško, Kovačić, …). Završilo je 1:1, no nakon penala bolji su bili Novomarofčani.

Elfo trgovine i servis bio je uvjerljiv protiv MNK Ljubešćice s 8:2, a Stolarija Zeger je s 4:1 bila bolja od juniora Novog Marofa. Knauf Insulation s 4:0 je pobijedio Pane i prijatelji – CB Daj Dam, dok je u posljednjem susretu nedjeljnje večeri susreli su se Pekara Prišćan i Tudum Pirkovec i slavili su Zagorci predvođeni Šafarićem i Tklačićem.

Izvor:
Foto: NK Novi Marof

Sport

Šafarić: Pobjeda protiv Hajduka definitivno je najveća u mojoj trenerskoj karijeri

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždin je pobijedio Hajduk u Splitu s 1:0 te je upisao svoju devetu prvenstvenu pobjede ove sezone.

– Većina utakmica se lomi na sredini terena. Znali smo da će pokušati za Brekala stvoriti jedan na jedan situacije. Dobro smo to zatvorili. Imali smo i svježine za brze kontre. Vidio sam da su moji dečki bili vrhunski. Nisam vidio slab Hajduk nego jak Varaždin. I protiv Dinama smo bili dobri. Jednom Hajduku s vrhunskim igračima, danas smo ih definitivno dobro zatvorili. Naglasak je na odličnom Varaždinu – rekao je Nikola Šafarić nakon utakmice za nacionalne medije.

No, je li mu to ujedno i nadraža trenerska pobjeda?

– Kao igrač imao sam većih pobjeda, ali kao treneru definitivno je. Pobijediti Hajduka u Splitu je posebno. Nadam se da će biti i većih pobjeda. Što se tiče trenerskog dijela, uživam, na ljeto će uprava odlučiti dalje – zaključio je Nikola Šafarić.

Varaždinski nogometaši tako su zadržali 6. mjesto Lige, a u idućem kolu u Varaždin dolazi drugoplasirana Rijeka. Susret se igra u subotu, 11. svibnja u 17 sati.

Nastavite čitati

Sport

Elitna ŽNL: Vodeći Novi Marof preokretom do slavlja u derbiju, Nedeljanec siguran

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su susreti prvih kola Lige za prvaka i Lige za ostanak Elitne ŽNL. Vodeći dvojac Novi Marof i Nedeljanec stigli su do slavlja.

Novomarofčani su ugostili Bednju. Beletinčani su imali prednost od 2:0 koju su im golovima donijeli Hojski i Kulji, no marofski nogometaši su okrenuli i slavili 3:2. Golove za njih postigli su Harmicar, Zrinski i Sakač.

Drugoplasirani Nedeljančani slavili su protiv Ivančice s 3:1. Za momčad Damira Maretića zabijali su Modrić, Medved i Škvarić.

Do slavlja u Ligi za prvaka stigao je tuhovečki Polet pobijedivši margečansku Mladost s 2:1. Golove za Tuhovčane postigli su Šinjori i Ključarić.

U Ligi za ostanak Budućnost i cestički Polet odigrali su 2:2, dok je Razvitak s 3:2 bio bolji kod Dubravke-Zagorac u Turčinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje