Povežite se s nama

Sport

2. HNL: Herrera golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio Varaždinu vrijednu pobjedu

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

Nogometaši Varaždina odigrali su još jednu uzbudljivu utakmicu. U susretu 22. kola 2. hrvatske nogometne lige Varaždinci su ugostili momčad Solina te su stigli do minimalne pobjede rezultatom 1:0. Pogodak vrijedan tri velika boda postigao je Andris Herrera u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Ovom pobjedom Varaždin je zadržao vodeće mjesto na tablici te sada ima 42 boda, dva više od prvog pratitelja momčadi Rudeša. U sljedećem kolu Varaždinci gostuju u Zmijavcima kod momčadi Croatije. Utakmica se igra u nedjelju, 10. travnja, s početkom u 15 sati.

Sport

Dabrovi skupo prodali kožu protiv favoriziranog Nexea

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: RK Nexe

Vrlo dobar otpor pružili su rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 protiv našičkog Nexea, koji je na kraju slavio u Graberju s rezultatom 33:29.

Gosti su vodili otpočetka do kraja utakmice. Nexe je otvorilo utakmicu s dva pogotka, a upravo je s razlikom od dva do tri pogotka održavalo razmak od domaćina prvih 15 minuta. U drugih 15 minuta prvog dijela, Našičani su polako povećavali svoju prednost pa je tako prvi dio nedjeljnog dvoboja završen s 18:13 za goste.

Drugi dio utakmice otvoren je igrom pogodak za pogodak, a nakon toga Varaždinci dvaput pogađaju dva pogotka u nizu i u 42. minuti dolaze na dva pogotka razlike. Iako se Varaždin ozbiljno približio svojim gostima, oni su u posljednjih desetak minuta uspjeli povećati svoju razliku i mirno privesti utakmicu kraj. Najbolji u pobjedničkoj ekipi bio je Krešimir Kozina s osam pogodaka. Kod Varaždina 1930 najefikasniji Matej Tači koji je sedam puta bio precizan.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Varaždinski polumaraton pravo je sportsko druženje tijekom prekrasne nedjelje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Lijepa, sunčana nedjelja u Varažadinu je u znaku trčanja i 30. JOMA Varaždinskog polumaraton. Radi se o jubilarnom i vrlo popularnom natjecanju.

Organizator TK Marathon 95 i ove je godine okupio oko 600 natjecatelja; velik broj djece, rekreativaca, ali i registriranih trkača. Trakači su stigli iz 11 zemalja i s čak tri kontinenta – iz Austrije, Bosne, Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovenije, Norveške, Indije, Meksika i Velike Britanije.

Glavna utrka počela je u 9 sati, a pripremljene su i dodatne utrke za djecu i rekreativce.

Donismo djelić atmosfere.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje