Povežite se s nama

Crna kronika

Policija kod Varaždinke pronašla 149 kilograma duhana!

Objavljeno:

- dana

Zapljena

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zatekli su u četvrtak, 10. studenog oko 21.40 sati u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, 30-godišnjakinju s PVC vrećom.

Navedena je policijskim službenicima dragovoljno predala  vreću u kojoj se nalazilo 10.4 kilograma rezanog duhana, bez markica Ministarstva financija. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Varaždinu, policijski su službenici pretražili osobno vozilo i garažu kojima se 30-godišnjakinja koristi.

Tom je prilikom pronađena digitalna vaga te 14 vreća sa sadržajem sitno rezanog duhana ukupne težine od 138.6 kilograma.

Protiv nje će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Radnik pao s krova kuće u Pleškovcu te se u varaždinskoj Bolnici bori za život

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 7. svibnja, oko 11 sati i 30 minuta u Pleškovcu prilikom izvođenja građevinskih radova izrade krovišta na kući u izgradnji 60-godišnji djelatnik tvrtke izvođača je pao s drvene konstrukcije krovišta s visine od 6,5 metara na zemljano travnatu površinu, javila je PU međimurska.

Ozlijeđeni je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio ozljede opasne po život. Na mjesto događaja pristupila je inspektorica zaštite na radu koja će poduzeti mjere iz svije nadležnosti.

Policija je također javila da je istog dana oko 16 sati u Svetom Urbanu pao 50-godišnjak s gornje u donju etažu štaglja s visine 2,5 metara i to tako što je s prikolice u donju etažu pokušao povući baliranu slamu užetom.

Ozlijeđeni je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: motorist (34) ozlijeđen kada je preticao kolonu te udario u auto

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 6. svibnja, oko 14.20 sati, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 29 godina upravljala je osobnim vozilom. Ona se uključivala u promet na kolnik Zagrebačke ulice između zaustavljenih vozila u koloni, a da se prethodno nije uvjerila da istu radnju može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, javila je PU varaždinska.

Tom prilikom je u prednji dio njezinog osobnog automobila udario motocikl kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je protivno oznakama na kolniku vršio radnju obilaženja zaustavljenih vozila u koloni, a da se prethodno nije uvjerio da istu radnju može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač motocikla. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje