Povežite se s nama

Crna kronika

Traktor se kod Lepoglave prevrnuo na nizbrdicu od 6 metara, 57-godišnjak ozlijeđen

FOTO. ilustracija

Objavljeno:

- dana

U Kameničkom Podgorju kod Lepoglave u srijedu, 11. svibnja oko 11.30 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđen 57-godišnjak.

– On je upravljao traktorom s pridodanom lakom prikolicom. U jednom je trenutku iz neutvrđenog razloga,  sletio u lijevo van kolnika gdje se traktor prevrnuo na nizbrdicu od 6 metara – ističe PU varaždinska.

Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno. 

Crna kronika

U Piškorovcu 20-godišnjak automatskom puškom ustrijelio svoju majku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem te očevidom na mjestu događaja kojim je rukovodila zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, utvrđeno je kako je 20-godišnjak počinio kaznena djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, sumnja se da je u ponedjeljak, 23. rujna, oko 20 sati u stambenom objektu u Piškorovcu, iz automatske puške koju je ilegalno posjedovao, ispalio jedan hitac koji je pogodio njegovu 50-godišnju majku u predjelu prsišta, javila je međimurska policija.

Ozlijeđena 50-godišnjakinja, nakon što je prevezena u čakovečku bolnicu, preminula je uslijed zadobivenih ozljeda. Na mjestu događaja pronađena je automatska puška, koja je očevidom izuzeta.

Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se tijekom današnjeg dana (24. rujna) predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Pijana vozačica u Varaždinu sletjela autom s ceste i udarila stup javne rasvjete

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 23. rujna, oko 19.20 sati, u Zagorskoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, javila je varaždinska policija.

Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.47 promila. Ona dolaskom do zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, sletjela je vozilom udesno van kolnika i prednjim desnim djelom automobila udarila u metalni stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje