Povežite se s nama

Crna kronika

Naručio PVC prozora, uplatio novac, no prozora niotkud

Objavljeno:

- dana

Prevara pri kupnji

Varaždinska policija zaprimila je prijavu 30- godišnjaka koji je, tijekom srpnja 2016. godine naručio PVC prozore, no oni dosad nisu stigli.

Prema prijavi, ovaj 30- godišnjak od jednog je muškarca naručio izradu PVC prozora te mu isplatio iznos od nekoliko tisuća kuna. Naručene prozore do dana prijave nije dobio, a prijavljeni mu nije vratio novac te ne odgovara na pozive i poruke.

Policijski službenici nastavljaju na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Izvor: ILUSTRACIJA/rgbstock.com
Foto:

Crna kronika

Varaždin: vozač (84) išao autom u rikverc pa udario 17-godišnjaka na biciklu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 29. travnja, oko 14.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 84 godine upravljao je osobnim vozilom uključujući se vožnjom unatrag s obilježenog parkirališta u promet Zagrebačke ulice, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala istom.

Zbog toga je stražnjim desnim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je biciklističkom trakom u smjeru ulice Franca Prešerna, upravljao 17-godišnji maloljetnik, javila je PU varaždinska. On je pritom ozlijeđen te je naknadno zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Vozač osobnog vozila napustio je mjesto događaja, a da s vozačem bicikla nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima. Isti je naknadno pronađen na adresi stanovanja.

Nastavite čitati

Crna kronika

Maloljetnik na biciklu u Varaždinu podletio muškarcu na električnom biciklu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

električni bicikl
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 26. travnja, oko 14.50 sati u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba.

Do prometne nesreće je došlo na način da je 14-godišnji maloljetnik upravljao biciklom kolnikom Vatrogasne ulice, ne koristeći pritom zaštitnu kacigu. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Frana Kurelca koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, prešao je na lijevu stranu kolnika i nastavio se kretati uz skretanje ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala navedenom ulicom.

Zbog toga je na lijevi bočni dio bicikla, prednjim dijelom naletio električni bicikl kojim je tom ulicom iz smjera ulice Sajmište u smjeru Trga bana Jelačića, upravljao 47-godišnjak, javila je PU varaždinska.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 47-godišnji vozač električnog bicikla te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Na mjesto događaja pristupila je majka 14-godišnjaka, koja je preuzela brigu o njemu i izjavila da će u slučaju potrebe zatražiti medicinsku pomoć za svoje dijete.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje