Povežite se s nama

Sport

Varaždinska ekipa Ropox & Oštrek gradnja pobjednik turnira u Novom Marofu

Objavljeno:

- dana

Ožujsko kup

Završen je 30. malonogometni turnir Ožujsko kup Novi Marof 2017, a pobjednik je ekipa Industrijski podovi Ropox & Oštrek gradnja, koja je u finalu pobijedila ekipu CB Štacija & CB Lea (bivši Big Bang) s rezultatom 3:1.

Mrežu CB Štacije & CB Lee je načeo Matija Kolarić tek u 17. minuti, da bi na 2:0 u 22. minuti povisio Stjepan Oštrek. Nadu ekipi CB Štaciji & CB Lei dao je Domagoj Levanić postigavši pogodak u 27. minuti utakmice, a konačnih 3:1 postavio je Kolarić golom u 38. minuti.

U utakmici za treće mjesto Art metali Junajted su sa 7:0 bili bolja od ekipe Caffe Lea & Arena.

U revijalnim utakmicama legende Varteksa su pobijedile MNK Grebengrad ’92 s 5:1, Stari Lavovi Zagreb veterane NK Novi Marof s također s 5:1, da bi u utakmici za prvo mjesto legende Varteksa bile bolje od Starih Lavova s 2:0.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dejan Slunjski iz pobjedničke ekipe, Stjepan Oštrek iz pobjedničke ekipe sa šest postignutih pogodaka najbolji je strijelac turnira, a najbolji vratar je David Sabolek iz CB Štacija & CB Lea. 

Izvor:
Foto: facebook

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Sport

Šafarić prije Hajduka: Publika se vraća na Poljud, idemo guštati

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poraza (1:0) od Dinama, nogometašima Varaždina u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati slijedi susret kod Hajduka na Poljudu u sklopu 33. kola SuperSport HNL-a.

Četiri kola prije kraja Hajduk je zacementirani na 3. mjestu, a Varaždinci se bore za 6. poziciju.

– Sada igraju rasterećeno, lepršavo. Nekako kao da im je pao kamen s leđa kad su ispali iz utrke za naslov. No, nama dobra predstava protiv Dinama daje zapravo da se nadamo pozitivnom rezultatu na Poljudu. Također, publika se vraća na Poljud pa ćemo baš guštati – rekao je Nikola Šafarić, trener i sportski direktor Varaždina.

U zadnjem međusobnom susretu Hajduk je slavio s 5:0. Bilo je to u četvrtfinalu Hrvatskog kupa. Imali su Varaždinci u tom susretu više od igre na 0:0 i gađali okvir vrata, no Hajduk je zabijao.

– Utakmica se igra zbog golova, a ne zbog dojma. To nam je i dobra škola te se nadam da smo nešto i naučili – zaključio je Šafarić kojem za utakmicu za Poljudu nedostaju kartonirani Nekić i ozlijeđeni Vukušić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje