Povežite se s nama

Crna kronika

U Strmcu Podravskom pijan udario biciklista, a u Podevčevu žena sletjela u jarak

Objavljeno:

- dana

DVIJE PROMETNE NESREĆE

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer, 5. veljače, a ozlijeđeni su mladić i djevojka stari 27 godina.  

U prometnoj nesreći u Podevčevu koja se dogodila jučer oko 9.25 sati, ozlijeđena je 27-godišnjakinja koja je upravljala osobnim vozilom iz smjera Remetinca u smjeru Beletinca. Zbog neprilagođene brzine, stanju na cestama, vidljivosti i atmosferskim prilikama izgubila je nadzor nad upravljačem vozila te se sletjela vozilom van kolnika i udarila u cestovni jarak. Nakon udara došlo je do prevrtanja vozila i udara u ogradu kuće.

Ozlijeđenoj vozačici pružena je medicinska pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici.

Alkohol uzrok nesreće

Druga prometna nesreća dogodila se u Strmcu Podravskom. Mladić je vozio osobnim automobilom pod utjecajem alkohola – izmjereno mu je 1.45 g/kg, ulicom Braće Radić iz smjera Strmca Podravskog u smjeru Petrijanca. Brzinu kretanja nije prilagodio osobinama, stanju kolnika i vidljivosti, te je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio bicikla kojim je ispred njega bez upaljenih svjetala i bez reflektirajućeg prsluka upravljao mladić starosti 27 godina.

Uslijed udara, mladić je zadobio ozljede, a medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin.

Izvor: ILUSTRACIJA/baileyandhowardlaw.com
Foto:

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje