Povežite se s nama

Crna kronika

Ludbreški vatrogasci oko podneva na intervenciji u zaključanom stanu zatekli preminulu osobu

Objavljeno:

- dana

U potpunoj suprotnosti s jučerašnjom intervencijom, članovi DVD-a Ludbreg na današnjoj su intervenciji zatekli osobu kojoj nije bilo pomoći.

Naime, nakon što su dobili dojavu o tehničkoj intervenciji vezanom uz otvaranje stana u Ulici Kardinala Franje Kuharića br. 14, oko podneva su pohitali u pomoć s dva vozila i 9 operativaca.

– Na mjestu događaja zatičemo zaključana ulazna, protuprovalna vrata, a koja je nemoguće otvoriti bez izazivanja poveće štete. Za mjesto ulaska određujemo vanjski, manji prozor na prvom katu do kojeg dolazimo koristeći našu trodijelnu rastegaču. Ulaskom, u prostoru pronalazimo mrtvu osobu starije životne dobi. Zbog dodatne sigurnosti i zaštite te mogućnosti pojave neugodnih mirisa navalna grupa koristi izolacione aparate – navode vatrogasci na svojoj Facebook stranici.

Slučaj su na daljnju obradu prepustili kolegama iz PP Ludbreg koji su lokaciju osigurali neposredno prije njihovog dolaska.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje