Povežite se s nama

Crna kronika

U V. Toplicama pijani vozač (54) izazvao frontalni sudar, žena (38) završila u bolnici

policija, ilustracija

Objavljeno:

- dana

Jučer, 26. rujna, oko 15.30 sati u Varaždinskim Toplicama u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, javila je PU varaždinska.

Osobnim vozilom je Varaždinskom ulicom upravljao muškarac starosti 54 godine. Ulaskom u zavoj vozilo nije držao na sredini prometne trake, već je prešao na suprotni prometni trak, gdje prednjim djelom udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 38-godišnjakinja.

Provjerama je utvrđeno da je 54-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.04 g/kg.

Ozljede je zadobila vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Ozljede će joj se okvalificirati naknadno.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje