Povežite se s nama

Zabava & Stil

Jedan od najpoželjnijih neženja Balkana dolazi u Varaždin!

Objavljeno:

- dana

Saša Kovačević u Graberju

Popularni pjevač zabavne glazbe, Saša Kovačević, objavio je datum svog koncerta u Varaždinu!

Saša Kovačević će u dvorani Graberje 17. lipnja održati koncert na kojem će izvesti nekoliko svojih najvećih hitova – Slučajno, Temperatura, Noć do podne, Lapsus i Zamalo tvoj.

Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 90 kuna.

Izvor: facebook.com/events/facebook.com/SasaKovacevic
Foto:

Zabava & Stil

Baby Lasagna plasirao se u finale Eurosonga!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završilo je prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga, na kojem Hrvatsku predstavlja Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna.

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine ‘Velikih 5’ – Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka i domaćin natjecanja Švedska. Baby Lasagna je sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ nastupao sedmi po redu te je prošao u finale.

Osim Baby Lasagne u finale su prošli: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg. Drugo polufinale je na rasporedu 9. svibnja, a finale u subotu, 11. svibnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Strani veleposlanici u Ludbregu učili fotkati, a neki su i “poletjeli“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Hrvatski fotograf Damir Hoyka u Ludbregu je održao radionicu na kojoj je osnovama fotografiranja i to mobitelom, poučio skupinu europskih veleposlanika.

Motive su pronalazili na najpoznatijim turističkim i povijesnim lokalitetima, pa su veleposlanici osim o fotografiranju puno toga doznali i o tom podravskom gradu.

Veleposlanica Nizozemske te veleposlanici Norveške, Slovenije, Belgije i Finske tu su doznali o kojim postavkama mobitela treba voditi računa kako bi ono što želimo fotografirati ispunjavalo što više elemenata dobre fotografije.

Neki od sudionika priuštili su si i let u osebujnom simulatoru.

– Hvala kolegama na pozivu za sudjelovanje u ovom kreativnom projektu! Osim što smo učili fotkati, probali smo i letjeti na simulatoru u znanstvenom centru financiranom bespovratnim sredstvima Norveške i EGP-a – pohvalili su se iz norveške ambasade.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje