Povežite se s nama

Crna kronika

Pijan, bez vozačkog ispita naletio na djevojku i teško je ozlijedio, kasnije pobjegao i zabio se u ogradu

Objavljeno:

- dana

Kakav manijak

U Paragu kod Nedelišća pijani vozač teško je ozlijedio maloljetnu pješakinju.

Naime, 30-godišnjak je s 1,98 promila, bez položenog vozačkog ispita i s neregistriranim BMW-om na ravnom dijelu prometnice prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je prednjim lijevim dijelom vozila udario maloljetnu pješakinju, koja se u tom trenutku kretala uz lijevi rub kolnika u istom smjeru kao i automobil. Nakon udara pješakinja je odbačena van kolnika, dok je BMW prednjim dijelom udario u prednji dio parkiranog Hyundai Accenta, čakovečkih registarskih oznaka. Od siline udara Hyundai je odbačen u zid obližnje obiteljske kuće.

Nakon nesreće vozač BMW-a je pobjegao i nije ozlijeđenoj pješakinji pružio pomoć. U nastavku vožnje, ulaskom u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i izletio izvan kolnika u betonsku dvorišnu ogradu. Nakon nesreće pješke se udaljio s mjesta događaja, bez da je policiju izvijestio o nesreći.

Ozlijeđena pješakinja privatnim vozilom prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Brzom reakcijom policijskih službenika 30-godišnji vozač, tridesetak minuta nakon prometne nesreće, pronađen je i uhićen te priveden na kriminalističko istraživanje.

 

Izvor:
Foto: PU međimurska

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje