Povežite se s nama

Crna kronika

Policija iznijela detalje jučerašnje nesreće na obilaznici u kojoj je smrtno stradao muškarac (57)

Objavljeno:

- dana

PU varaždinska iznijela je detalje o prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 14. studenoga 2022. godine, oko 16.20 sati, u kojoj je smrtno stradao muškarac starosti 57 godina.

>>Tragedija između Turčina i Poljane Biškupečke, muškarac poginuo u slijetanju automobila

On je upravljao osobnim vozilom jugozapadnom obilaznicom iz smjera Turčina u smjeru Poljane Biškupečke. Svoje vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika te nije prilagodio brzinu vozila stanju i uvjetima na cesti. Vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku i izletio u cestovni jarak gdje je udario u zaštitnu ogradu. Nakon udara u ogradu, došlo je do prevrtanja vozila u odvodni kanal. Vozač je zadobio teške ozljede, uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja, javila je PU varaždinska.

Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se obaviti obdukcija. 

Za vrijeme trajanja očevida prometne nesreće, sve do 18.50 sati, promet se navedenom dionicom odvijao jednom prometnom trakom uz fizičku regulaciju policijskih službenika.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje