Povežite se s nama

Crna kronika

Kod Lepoglave iz dvorišta ukrali bakrenu miješalicu za kruh i pritom srušili dio ograde, ali našla ih je policija

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 15-godišnjim maloljetnikom, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.

Kako se sumnja, oni su u četvrtak, 15. prosinca, oko 11 sati u Kamenici, iz dvorišta u vlasništvu 82-godišnjakinje otuđili bakrenu miješalicu za kruh, a prilikom odvoženja iste iz dvorišta, srušili zidani stup ograde koji im je smetao za prolaz s miješalicom, javila je PU varaždinska.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici Policijske postaje Varaždin pronašli su otuđenu miješalicu te će se ista vratiti oštećenoj vlasnici. Protiv dvojice počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

V. Toplice: usred dana imao je blizu 3 promila pa je teretnim vozilom pokosio metalne stupove

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 5. svibnja, oko 12.30 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Varaždinskim Toplicama došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 34 godine upravljao je teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.83 promila, javila je PU varaždinska.

On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake i prednjim dijelom vozila naletio je na metalne stupove koji su se nalazili na podignutom asfaltiranom nogostupu.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku Postaju Novi Marof gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Cargovcu ukrao auto, provalio u skladište i trgovinu, ali za nekoliko sati ga je našla policija te uhitila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe i kaznene djela teške krađe, javila je varaždinska policija.

On je, kako se sumnja, 2. svibnja, u Cargovcu, u večernjim satima, otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjaka, da bi potom na području Gredi, provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat te u jednu trgovine iz koje je otuđio razne predmete.

On je 3. svibnja, oko 3.20 sati, u Turčinu, u kontroli prometa zaustavljen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da je vozilo ukradeno te da se u istome nalaze otuđeni predmeti. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje