Povežite se s nama

Crna kronika

Mladići u Čakovcu iz trgovine ukrali suhomesnate proizvode u vrijednosti od 1400 kuna

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak s područja općine Pribislavec i stariji maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo krađe, javila je PU međimurska.

Naime, sumnja se da su u srijedu, 30. studenoga ove godine, u prijepodnevnim satima u Čakovcu u trgovini mješovitim robom na Trgu Republike ukrali razne suhomesnate proizvode.

Prema odštetnom zahtjevu trgovačkog društava sa sjedištem u Zagrebu, materijalna šteta procijenjena je na 1400 kuna.

Protiv osumnjičenog 21-godišnjak te prema osumnjičenom maloljetniku dostavit će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje