Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Ludbregu auto zaglavio između kuće i betonskog stupa, vozača izvlačili vatrogasci

Foto: DVD Ludbreg/Facebook

Objavljeno:

- dana

DVD Ludbreg noćas je ponovno intervenirao.

Noćas, 2. travnja, u 00:59 dobili su dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći u mjestu Ludbreg, Ulica Vatroslava Lisinskog.

– Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 104, LUDBREG 111 te 8 vatrogasaca. U vatrogasnom domu u pripremi je ostalo vozilo LUDBREG 150. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da je došlo izljetanja vozila i udaranja u obiteljsku kuću prilikom čega je došlo do kidanja plinskih instalacija i zaglavljivanja vozila između kuće i betonskog stupa s priklještenim vozačem. Pristupamo skidanju dvorišne ograde i oslobađanju vozača pomoću hidrauličkog alata. Zbog curenja plina postavljamo zaštitni mlaz, vršimo osvjetljenje mjesta nesreće i osiguranje. Po izbavljivanju vozača iz vozila predajemo ga djelatnicima HMP-a – objavio je DVD Ludbreg na Facebooku.

Nakon završetka policijskog očevida izvukli su automobil pomoću kamionskog vitla. Intervencija je završila u 03:10.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje