Povežite se s nama

Crna kronika

Kod Ivanca zaustavili ženu (44) s čak 3,27 promila

FOTO: ilustracija

Objavljeno:

- dana

U Stažnjevca kod Ivanca u ponedjeljak, 8. svibnja oko 20,40 sati u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 3,27 promila upravljala 44-godišnjakinjakinja.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja privedena je u PP Ivanec i smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Dodajmo da će varaždinska policija provoditi pojačani nadzor teretnih vozila i autobusa sukladno akcijama ROADPOL-a.

U srijedu, 10. svibnja od 8 do 14 sati provodit će se ciljana akcija nadzora teretnih vozila i autobusa. Akcija će se provoditi istovremeno i na području policijskih uprava međimurske i koprivničko-križevačke.

Sukladno aktivnostima organizacije ROADPOL, u vremenu od 8. do 14. svibnja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, provodit će pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa na području cijele Varaždinske županije.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje