Povežite se s nama

Crna kronika

Pas bez nadzora u Štefancu ugrizao za nogu djelatnicu Hrvatske pošte

Foto: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U utorak, 8. kolovoza, oko 14 sati u Štefancu na parkiralištu u Ulici braće Radić pas mješanac je zbog propuštenog nadzora 42-godišnje vlasnice ugrizao za nogu 25-godišnju djelatnicu Hrvatske pošte.

Ozlijeđenoj 25-godišnjakinji hitna medicinska pomoć pružena je na samom mjestu događaja te je pritom utvrđeno da je u događaju lakše ozlijeđena.

Vlasnici psa je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prekršajnim nalogom izrečena novčana kazna u iznosu od 200 eura.

Crna kronika

Traži se počinitelj koji je ukrao stabla vrijedna tisuće eura nedaleko Ivanca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U razdoblju od 15. veljače do 11. svibnja, u Ivanečkoj Željeznici, na predjelu zvanom Drenovec, nepoznati je počinitelj u šumi porušio i otuđio više desetaka stabla u vlasništvu 76 i 70-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća eura.

Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Prelog: evo zašto je vozač kažnjen s 2900 eura, a suvozačica je policiji predala drogu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 13. svibnja, u 7:40 sati preloški policajci prilikom nadzora cestovnog prometa u Prelogu, Ulici Vladimira Nazora, zaustavili su 46-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom, bez istaknutih registarskih oznaka, javila je međimurska policija.

Provjerom putem evidencije registracije vozila i prometnih isprava utvrđeno je kako je 46-godišnjak upravljao automobilom kojem je na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđena tehnička neispravnost vozila. Ujedno, upravljao je automobilom bez položenog vozačkog te se nakon zaustavljanja odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.

Na poziv policijskih službenika 28-godišnja suvozačica je predala smotuljak ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1,8 grama. Droga je oduzeta od 28-godišnjakinje te će se protiv okrivljene zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).

Vozač osobnog automobila zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, sankcioniran je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2900 eura.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje