Povežite se s nama

Sport

Kovačević: Hajduk II igra najljepši nogomet u 2. HNL, ali vjerujem da ćemo se na kraju mi radovati

Objavljeno:

- dana

Nogometaši Varaždina u drugom dijelu sezone ne znaju za poraz. U pet odigranih kola skupili su čak 13 bodova. Pritom su upisali četiri pobjede i remi. Izjednačeno su odigrali protiv Hajduka II u sklopu 22. kola. Baš protiv druge momčadi „bilih“ nogometaši Marija Kovačevića igraju u sklopu 25. kola.

– Prije svega vjerujem da će najviše profitirati gledatelji, koji će gledati jednu otvorenu utakmicu s mnogo atraktivnih poteza. Druga momčad Hajduka igra najljepši nogomet u Ligi, ali vjerujem da ćemo se na kraju mi radovati – istaknuo je Mario Kovačević, trener Varaždina.

Naime, Varaždinci su svojim pozitivnim nizom skočili na četvrtu poziciju Lige. U 24 kola skupili su 40 bodova i za drugoplasiranom Goricom zaostaju samo tri boda.

– Ne opterećujemo se Goricom ni Dugopoljem. Pripremamo se za svakog sljedećeg protivnika jer još ima mnogo do kraja. No, ako ćemo tako nastaviti, ostvarit ćemo naše ciljeve, plasman u 1. HNL – dodao je Kovačević, koji protiv Hajduka II može računati na sve igrače osim Erića, koji je već dulje vrijeme ozlijeđen.

– Vraćaju se Brlečić i Mezga, kao i Jevtovski, koji je nastupao za mladu makedonsku reprezentaciju – zaključio je varaždinski strateg.

Susret 25. kola protiv Hajduka II igra se u utorak na stadionu Varteksa od 18 sati.

Sport

Elitna ŽNL: Vodeći Novi Marof preokretom do slavlja u derbiju, Nedeljanec siguran

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su susreti prvih kola Lige za prvaka i Lige za ostanak Elitne ŽNL. Vodeći dvojac Novi Marof i Nedeljanec stigli su do slavlja.

Novomarofčani su ugostili Bednju. Beletinčani su imali prednost od 2:0 koju su im golovima donijeli Hojski i Kulji, no marofski nogometaši su okrenuli i slavili 3:2. Golove za njih postigli su Harmicar, Zrinski i Sakač.

Drugoplasirani Nedeljančani slavili su protiv Ivančice s 3:1. Za momčad Damira Maretića zabijali su Modrić, Medved i Škvarić.

Do slavlja u Ligi za prvaka stigao je tuhovečki Polet pobijedivši margečansku Mladost s 2:1. Golove za Tuhovčane postigli su Šinjori i Ključarić.

U Ligi za ostanak Budućnost i cestički Polet odigrali su 2:2, dok je Razvitak s 3:2 bio bolji kod Dubravke-Zagorac u Turčinu.

Nastavite čitati

Sport

Varaždin na Poljudu s 1:0 pobijedio Hajduk

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: NK Varaždin/Facebook

Hajduk je danas izgubio od Varaždina 1:0 na Poljudu u 33. kolu SuperSport HNL-a.

Pogodak odluke zabio je Domagoj Drožđek u 67. minuti, koji je krasno pogodio iskosa s oko 15 metara.

Nakon ove utakmice Hajduk je i dalje treći, a Varaždin je skočio na šesto mjesto tablice.

Hajduk je u utakmicu počeo bez Marka Livaje i Ivana Perišića. Nisu baš pokazali neku igru, Varaždinci su bili bolji.

U sljedećem kolu Varaždin je domaćin Rijeci.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje