Povežite se s nama

Sport

Dario Melnjak mora na operaciju koljena: Hvala svima na riječima podrške, zbog svih vas, moje su baterije uvijek pune

Objavljeno:

- dana

Nogometaš iz Krkanca koji nastupa za Hajduk, Dario Melnjak morat će na operaciju križnog ligamenta i za njega je najvjerojatnije završena sezona.

Čeka ga između šest i osam mjeseci pauze.

– Hvala svima na riječima podrške, rođendanskim čestitkama i željama te prevelikoj pozitivi. Zbog svih vas, moje su baterije uvijek pune. S iskrenim osmijehom na licu, kroz ljepše, ali i one ‘izazovnije’ trenutke! – napisao je Melnjak kojem je u srijedu, 1. studenog bio 31. rođendan na svojem Instagram profilu.

Podsjetimo, Melnjak je u petak, tijekom utakmice u Koprivnici u 13. kolu SuperSport HNL-a između Slaven Belupa i Hajduka, osjetio kako mu je koljeno zaplesalo, ali je ipak nastavio igrati. Bolovi su ipak postali prejaki i morao je izaći, a magnetska rezonanca pokazala je ozljedu križnog ligamenta koljena.

Melnjak je u ponedjeljak dobio pretpoziv izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Ove sezone u HNL-u je odigrao svih 12 utakmica za Hajduk. Zabio je jedan gol, ima jednu asistenciju i jedan je od ključnih igrača splitske momčadi.

Izvor: Index

Sport

Juniorima Visie treće ekipno na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Požegi je odigrano Prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe kadete, a stolnotenisači Visie ostvarili su odličan uspjeh – 3. mjesto u juniorima.

Nastupili su u sastavu Vito Milak, Simon Vincek, Simon Dvorski i Mark Marčec.

– Izniman uspjeh uzmemo li u obzir da su dečki nastupili u starijoj kategoriji osim Vinceka – istaknula je trenerica Petra Petek.

Nastavite čitati

Sport

Ivanušec kod Knjaza: Ljubešćica? Zeleno, mirno, lijepo za život, imaš svoj mir

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

GNK Dinamo

Luka Ivanušec bio je novi gost Roberta Knjaza u emisiji Knjaz kod Vatrenih koja se emitira ponedjeljkom na HRT-u. Serijal je to koji se emitira uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj i u kojem vatreni popularnom voditelji na šaljiv i zanimljiv način otkrivaju detalje iz privatnog života, ali i neke pikanterije iz svlačionice.

Ivanušec je tako Knjazu otkrio da je odličan u stolnom tenisu i da bi se tim sportom bavio da nije nogometaš. 

Luka se prisjetio života u svojoj rodnoj Ljubeščici, malo mjestu u blizini Novog Marofa koje broji 1200 stanovnika.

– Zeleno, mirno, lijepo za život, imaš svoj mir. Crkva, dvorana, dućan, ljekarna i vrtić. Tu sam bio ministrant. To je bila želja bake Katarine i ona je tome kumovala da budemo ministranti – istaknuo je Ivanušec.

Ivanušec je otkrio kako mu svakodnevna komunikacija s obitelji znači mnogo, a posebno s majkom i ocem.

– 365 dana, 365 poziva. Ili Luka mene ili ja Luku. To nije samo nogomet i zabavljanje. Nogomet je posao, nogomet je odricanje – rekao je Josip Ivanušec, Lukin otac.

A mama Jasminka Ivanušec priznaje kako joj se ponekad vrlo teško nositi s pritiskom kada Luka igra važne utakmice.

– Ja to ne mogu gledati i moramo pobjeći vani. Cijela utakmica mi je stresna. Čak znam gristi nokte od nervoze – otkrila je Jasminka Ivanušec.

Više pogledajte ovdje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje