Povežite se s nama

Sport

Fotex Junajted u golijadi od 12 golova pobijedio Petrinjčicu

Objavljeno:

- dana

U 3. kolu 2. hrvatske malonogometne lige Centar Fotex Junajted stigao je do druge prvenstvene pobjede pobijedivši u gostima Petrinjčicu s 8:4.

U napetoj utakmici, osobito prvom poluvremenu, obje su momčadi naizmjenično dominirale terenom. Rezultat se neprekidno vraćao na izjednačeno, no taj je niz prekinut tek u drugom poluvremenu. Utakmicu je otvorio Lovrić zabivši za domaćine u 5. minuti, no samo nekoliko sekundi kasnije rezultat je izjednačio Hlišć. Za 2:1 u 9. je minuti zabio Matić, a mreža Petrinjčice tresla se tek 6 minuta kasnije kada Žganec zabija za 2:2. Za prvo vodstvo gostiju zabio je Baneković u 23. minuti, ali je Papić ponovno sve vratio na početak samo minutu kasnije.

Autogolom Dolovčaka u 27. minuti Fotex je došao do nove prednosti koju nisu ispustili do kraja susreta. U 29. minuti po drugi put zabija Baneković, a 5 minuti kasnije drugi gol zabio je i Hlišć. Papić je u 36. minuti smanjio razliku, no to je bilo sve od domaćina. Dva posljednja pogotka za Varaždince dali su Žganec u 36. i Hajduk u 38. minuti za na koncu sigurnu pobjedu gostiju.

Sport

Braća Kolarić i Varšić s rukometnom reprezentacijom gluhih u polufinalu Eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Hrvatski sportski savez gluhih

Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih ostvarila je i treću pobjedu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, pobijedivši domaćina Njemačku rezultatom 32:22 i izborivši polufinale.

Boje hrvatske brane braća Jakov i Florijan Kolarić koji igraju za RK Vidovec te Bruno Varšić, GRK Varaždin 1930.

Baš protiv domaćina Njemačke Florijan Kolarić postigao je sedam pogodaka, a sjajni Varšić ponovo je fantastično odradio svoj posao na golu.

Slijedi im polufinalni susret protiv Srbije, a utakmica se igra u petak, 10. svibnja u 16 sati.

Nastavite čitati

Sport

Poznata satnica finala Županijskog kupa u kojem se susreću Varteks i Bednja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Određen je raspored odigravanja dviju finalnih susreta Županijskog nogometnog kupa, u kojima se susreću Bednja i Varteks.

Naime, iste ekipe finale su igrale prije dvije sezone kada je Varteks slavio s minimalnih 1:0.

Finalne utakmice igraju se 15. svibnja i 5. lipnja. U prvoj utakmici (srijeda, 15. svibnja) u 17:30 domaćin je Bednja, a u drugoj 5. lipnja u 18 sati Varteks na stadionu Sloboda.

Dodajmo da su obje ekipe plasmanom u finale osigurale nastup u pretkolu Hrvatskog Kupa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje