Povežite se s nama

Crna kronika

Prometna nesreća kod “trokuta” u Šenkovcu, požar prašine u pjeskari u Donjem Kraljevcu

Objavljeno:

- dana

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 73 poziva. Od toga su 23 poziva bila namjenska. Njih je Centar obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Jučer u 7 sati i 34 minute ŽC 112 Čakovec je zaprimio dojavu o krađi robe u trgovini u ulici Josipa Broza u Ivanovcu. Desetak minuta kasnije provaljeno je u osobno vozilo u Nedelišću.

Nešto prije 11 sati dojavljena je prometna nesreća kod “trokuta” u Šenkovcu. Osobno vozilo je naletjelo na vozilo ispred sebe. Jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Minutu prije 2 sata ujutro, zaprimljena je i dojava o požaru prašine u pogonu pjeskare u Donjem Kraljevcu. Nije bilo materijalne štete.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 30 poziva. Imali su 3 intervencije, dva poziva bila su lažna, dok kod 25 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje