Povežite se s nama

Crna kronika

Žena napadnuta u Kućanu ima potres mozga, a policija ustvrdila da ozljede nisu teške

Objavljeno:

- dana

Žena koju je bivši suprug napao u dvorištu obiteljske kuće u Gornjem Kućanu u okršaju je zadobila potres mozga.

Piše to u nalazu liječnika nakon pregleda u Općoj bolnici Varaždin.

Policija ne samo koji sat prije nego što je otac objavio nalaz na Facebooku priopćenju ustvrdila kako joj “ozljede zasad  nisu okvalificirane, ali prema procjeni dežurnog liječnika ne bi trebale biti teže naravi”.

Podsjetimo. Otac nesretne žene koji trenutno boravi u Irskoj, a inače je i sam zaposlenik MUP-a, na Facebooku objavio post kako mu je bivši zet pretukao kćer, a policija je vrlo mlako reagirala.

On je zamolio ljude neka podijele post kako se takvo što ne bi ponovilo.

Nakon vrlo burnih reakcija na Facebooku, o slučaju su se raspisali nacionalni portali, a vijest iz Jutarnjeg lista je prenio i Regionalni tjednik.

Netko je na Facebooku potom objavio i policijsko priopćenje, na što su su uključeni u prepisku primijetili kako policija svoje izvješće temelji na izjavama bivšeg supruga.

U niti jednoj se rečenici, naime, ne spominje što je rekla napadnuta žena, piše. A, ona je izjavila da ju je bivši svekar uhvatio s obje ruke oko prsa, podignuo i bacio na beton.

Policija je podnijela prijave protiv oboje.

Crna kronika

Ukrali mnogo alkohola i cigarete pa krenuli u provod na Praznik rada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27, 25, 24, 23, 21 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, 1. svibnja, u Cestici, provalili u jednu trgovinu te otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigarete. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje