Povežite se s nama

Sport

GRK Varaždin 1930: sve ekipe mladih rukometaša izborile plasman u završnicu PH

Objavljeno:

- dana

Na kraju rukometne sezone 2023/24. GRK Varaždin 1930 može se pohvaliti sjajnim rezultatima mlađih dobnih kategorija. Sve ekipe – U17, U15, U13 i U11 izborile su plasman u Završnice.

Prva Hrvatska rukometna liga uzrasta U13 (igrači 2010. godišta i mlađi,) u natjecanju je imala uključenih 78 ekipa. ‘Dabrići’ su na kraju sezone Regije 5 zauzeli 3. mjesto na tablici te se plasirali među 20 najboljih hrvatskih rukometnih ekipa koje će sudjelovati na Završnici u Poreču od 1. do 4. lipnja.

‘Dabrići’ koji odlaze na stjecanje novih rukometnih iskustava, izazova i sportskog druženja su Tin Patrčević, Goran Podbojec, Sven Đukić, Karlo Vugrin, Tin Oreški, Fran Mežnarić, Jona Jembrih, Mateo Gredelj, Viktor Vukalović, Jakov Sokač, Filip Cafuk, Jan Vizinger, Jan Kranjčec, Adam Radulović, Ranko Švarc, Manuel Konjić, Fran Podbojec, i Petar Kolarek, pod vodstvom trenerice Nevenke Đurak.

Sport

Nogometna subota: Nikola Golenja Ribi presudio Varteksu, slavlje Podravine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Predstavnici iz Varaždinske županije, Varteks i Podravina odigrali su susrete 7. kola 3. NL Sjever.

Varteks je na stadionu Sloboda poražen od Graničara iz Kotoribe s 2:0. Oba pogotka za Kotoripčane postigao je Nikola Golenja, popularni Ribi. U 19. minuti 34-godišnji veznjak pogodio je iz slobodnjaka, a isti igrač u strijelce se upisao u 53. minuti.

Ovim porazom Varteks je pao na 3. poziciju Lige s 15 osvojenih bodova, tri manje od vodeće Bilogore i dva manje od drugoplasiranog Poleta iz Sv. Martina na Muri.

Do slavlja istim rezultatom stigla je ludbreška Podravina protiv Pitomače. Golove za Ludbrežane postigli su Sven Golub i Noa Došen.

U Elitnoj ŽNL u subotu, 28. rujna odigrana su dva susreta. Ivančica i Razvitak odigrali su 1:1, dok je Dubravka-Zagorac s 2:0 svladala Novi Marof.

Nastavite čitati

Sport

3. NL Sjever: Varteks dočekuje Graničar, a Podravina Pitomaču

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa u subotu u 16 sati, igraju 7. kolo 3. NL Sjever,  po prvi puta s prve pozicije na tablici.

Protivnik će im biti šestoplasirani Graničar iz Kotoribe, ekipa koja je dosad jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

– Lijepo je biti prvi na tablici, ali to baš ništa ne znači ako se ne nastavimo dokazivati. Moramo to potvrđivati i napredovati iz kola u kolo, ako želimo biti na vrhu i na kraju sezone – rekao je Filip Hrženjak za klupske stranice.

Subotnji protivnik nije nimalo bezazlen; uostalom, tek su tri boda iza Bumbara.

Svakog protivnika respektiramo, a vidimo da je Graničar na vrlo dobroj poziciji na tablici. Znam da su doveli dosta novih igrača. Ipak, mi se ne bojimo nikoga, a nadam se da ćemo to i potvrditi u subotu. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama, krećemo maksimalno ozbiljno od prve minute, uz podršku s tribina, i nadam se novim tri boda – zaključio je strijelac pobjedničkog gola u prošlom kolu protiv Dinama u Domašincu.

Dodajmo da nogometaši Podravine ugošćuju Pitomaču.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje