Povežite se s nama

Crna kronika

Nakon prometne u Malom Bukovcu vatrogasci oslobađali prikliještenu osobu

Foto: DVD Ludbreg/Facebook

Objavljeno:

- dana

DVD Ludbreg je javio o intervenciji koju su imali danas, 2. lipnja, rano ujutro.

U 6:17 sati DVD Ludbreg dobio je dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći s više prikliještenih osoba u mjestu Mali Bukovec, Ulica Vladimira Nazora.

Na mjesto intervencije izlazimo s dva vozila te 10 vatrogasaca.

– Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o bočnom udaru automobila u stup javne rasvjete te da je vozilo zaglavljeno između dvorišne ograde i stupa. Pristupamo provjeri ozljeđene osobe i izvlačenju automobila pomoću vitla. Nakon oslobađanja pristupa vozila pristupamo skidanju vrata, odmicanju B stupa automobila i oslobađanju prikliještene osobe.
Unesrećenog stavljamo na nosila te predajemo djelatnicima HMP-a Ludbreg na danju obradu. S nama na mjestu intervencije bili su još pripadnici DVD-a Mali Bukovec koji su zbrinuli dvije osobe i osiguravali mjesto nesreće – objavio je DVD Ludbreg.

Intervenciju su završili u 7:33.

Crna kronika

U okrilju noći lopovi harali po kafićima, odnijeli novac, ali i alkoholna pića

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tijekom noći 26./27. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Maruševcu te otuđio novac iz kase. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Iste noći nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Cestici te iz skladišta otuđio razna žestoka alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, provalili su i u ugostiteljski objekt u Cerju Tužnom i otuđio novac iz registar kase. Materijalna će se šteta utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nepoznati je počinitelj provalio i u ugostiteljski objekt u mjestu Novaki te otuđio novac iz registar kase. Prema izjavi vlasnice, materijalna šteta iznosi oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 27. lipnja u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan 67-godišnjaka te otuđio iznos od više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela

Nastavite čitati

Crna kronika

U vozilu izvučenom iz kanala kod Sračinca pronađeno tijelo ženske osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas u popodnevnim satima policija je iz odvodnog kanala HE Varaždin kod Sračinca izvukla vozilo u kojem je bilo tijelo ženske osobe.

Kako smo ranije danas izvijestili, jučer u 21:27 PU Varaždinska zaprimila je dojavu građanima da je kod HE Varaždin kod odvodnog kanala u Sračincu jedno vozilo sletjelo u kanal i potonulo.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici s ciljem traganja za osobom i vozilom.

Potraga se nastavila u ranim jutarnjim satima današnjeg dana, a u istu su bili uključeni policijski službenici interventne i specijalne policije te pripadnici HGSS-a.

Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo te je isto u 16.50 sati izvučeno na obalu. Utvrđeno je da se radi o osobnom vozilu u kojem je pronađeno tijelo za sad nepoznate ženske osobe.

Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na vozilu i naložila obdukciju te je tijelo unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje