Povežite se s nama

Sport

Varteks završio četvrti u 3. NL Sjever: A sad idemo po titulu u Županijskom kupu

Objavljeno:

- dana

 Nogometaši Varteksa i Podravine završili su sezonu u 3. NL Sjever.

Podravina ugostile Međimurje te je poražena s 3:1. Varteks je gostovao kod Virovitice te slavio istim rezultatom.

– Zadovoljni smo s utakmicom, čestitke igračima na utakmici, svi ciljevi koje smo zadali na sastanku su ispunjeni, posebno nam je drago da smo dali šansu Božaku, koji je na vratima imao seniorski debi. Sve misli i sav fokus je sada na kupu, koji imamo u srijedu i idemo po tu titulu – istaknuo je pomoćni trener Marko Trojak.

Sezonu su Bumbari okončali na četvrtom mjestu, s 46 bodova. Posljednja utakmica sezone igra se u srijedu, 5. lipnja veliko finale Županijskog kupa na Slobodi, gdje Bumbari u 18 sati dočekuju Bednju. Radi se o drugoj utakmici finala, a u prvoj je Varteks u Beletincu slavio 2:1.

Dodajmo da su nogometaši Podravine završili na 8. mjestu s 23 osvojena boda.

Sport

3. NL Sjever: Varteks dočekuje Graničar, a Podravina Pitomaču

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa u subotu u 16 sati, igraju 7. kolo 3. NL Sjever,  po prvi puta s prve pozicije na tablici.

Protivnik će im biti šestoplasirani Graničar iz Kotoribe, ekipa koja je dosad jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

– Lijepo je biti prvi na tablici, ali to baš ništa ne znači ako se ne nastavimo dokazivati. Moramo to potvrđivati i napredovati iz kola u kolo, ako želimo biti na vrhu i na kraju sezone – rekao je Filip Hrženjak za klupske stranice.

Subotnji protivnik nije nimalo bezazlen; uostalom, tek su tri boda iza Bumbara.

Svakog protivnika respektiramo, a vidimo da je Graničar na vrlo dobroj poziciji na tablici. Znam da su doveli dosta novih igrača. Ipak, mi se ne bojimo nikoga, a nadam se da ćemo to i potvrditi u subotu. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama, krećemo maksimalno ozbiljno od prve minute, uz podršku s tribina, i nadam se novim tri boda – zaključio je strijelac pobjedničkog gola u prošlom kolu protiv Dinama u Domašincu.

Dodajmo da nogometaši Podravine ugošćuju Pitomaču.

Nastavite čitati

Sport

Šafarić: Osijek igra slično kao i mi, čeka nas zahtjevna utakmica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u nedjelju, 29. rujna u 17:30 na Opus areni u sklopu 8. kola SuperSport HNL-a gostuju kod Osijeka.

Riječ je o srazu ekipa koje su u vrlo dobroj formi. Osječani su upisali tri pobjede zaredom, dok su Varaždinci u posljednjih pet utakmica upisali četiri pobjede i remi.

– Veselimo se susretu na Opus areni. Idemo uživati i probati ostvariti što bolji rezultat – rekao je Nikola Šafarić, trener i sportski direktor ekipe koja drži 4. mjesto Lige.

– Čeka nas zahtjevna utakmica u Osijeku. Ove sezone Osijek igra slično kao i mi. Kolektiv ističe pojedinca – zaključio je Šafarić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje